3 Ημέρες ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Αναχώρηση: 30/04/19
Επιστροφή:  2/05/19

 

ΑΝΔΡΟΣ ' Πρωτομαγιά στο νησί των Καπεταναίων'

Ελάτε να γνωρίσουμε την ξακουστή πατρίδα των εφοπλιστών και των καπεταναίων που είναι στολισμένη με επιβλητικά νεοκλασικά αρχοντικά και περίτεχνα στολισμένα κτίρια, μάρτυρες του πλούτου και της ναυτικής παράδοσης που δημιουργήθηκε χάρη στη θάλασσα πριν από δύο αιώνες. Ένα νησί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τις υπόλοιπες Κυκλάδες που θα σας εκπλήξει!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 02:45π.μ. από Πάτρα για Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Ταξίδι περίπου 2 ωρών και άφιξη στο Γαύριο το λιμάνι της Άνδρου. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Μπατσί. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το παραθαλάσσιο χωριό, φαγητό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την αρχοντική Χώρα, την πρωτεύουσα της Άνδρου με τα επιβλητικά κτίρια, το κάστρο, το φάρο, τα μουσεία, τις εκκλησίες, την πλατεία της Ρίβας και άλλα. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το υπόλοιπο νησί. Θα δούμε τα Αποίκια, την πηγή Σάριζα, τις Στενιές, το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και θα επιστρέψουμε στη χώρα για να συνεχίσουμε την περιπλάνησή μας στον όμορφο πεζόδρομο και να ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στην γραφική και αρχοντική πρωτεύουσα της Άνδρου. Απολαύστε το φαγητό σας σε ένα από τα υπέροχα μαγαζάκια και θα ολοκληρώσουμε τη σημερινή μας περιήγηση με την επίσκεψη στη Μονή Παναχράντου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ένα ποτό στο γραφικό Μπατσί. Δ/νση.

Ημέρα 3η : Πρωινό και ώρα 10:00 αναχώρηση για το λιμάνι. Ελεύθεροι να δούμε το όμορφο Γαύριο και να απολαύσουμε ψαρομεζέδες με ουζάκι στις όμορφες ταβερνούλες. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κριθεί απαραίτητο χωρίς παραλήψεις