5 Ημέρες ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧ.
Αναχώρηση: 25/07/19
Επιστροφή:  29/07/19

 

ΙΚΑΡΙΑ "Το νησί του Ίκαρου & της Μακροζωϊας"

Απολαύστε τη δροσιά και την πλούσια βλάστηση σε καταπράσινες πλαγιές και όμορφα φαράγγια, χαρείτε την πεντακάθαρη θάλασσα και τις αμμουδερές παραλίες, γευτείτε ολόφρεσκο ψάρι, πιείτε δυνατό κόκκινο κρασί, ακολουθείστε τους ξέγνοιαστους κατοίκους της σ’ ένα από τα φημισμένα πανηγύρια της και ανακαλύψτε το μυστικό της μακροζωίας…

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ CAVOS BAY HOTEL ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η εκδρομή μας στο ιδιαίτερο αυτό νησί είναι σίγουρη αναχώρηση και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει. Προσοχή περιορισμένος αριθμός συμμετοχών!!

ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ: Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας με προκαταβολή 120,οο€ κατ’ άτομο σε μετρητά ή απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου μας έως 25/6 και κερδίστε έκπτωση 15,οο€ κατ’ άτομο.

Προσοχή! Η έκπτωση δεν ισχύει για πληρωμή με πιστωτική – χρεωστική κάρτα ή μέσω iban πληρωμή άλλων τραπεζών εκτός Πειραιώς & Alpha.

Ημέρα 1η  : Αναχώρηση 03:00 πρωινή για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους 07:15 για Ικαρία. Άφιξη περίπου 13:15 στον Εύδηλο, μεταφορά στο ξεν/χείο μας στον Αρμενιστή, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο στην μικρή παραλία εντός του οικισμού ή λίγο πιο έξω στην μεγάλη αμμώδη παραλία ή και στην πισίνα του ξεν/χείου. Το βράδυ βόλτα στον Αρμενιστή, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το νησί. Θα δούμε το εκκλησάκι της Θεοκτίστης, το χωριό Κάμπος με τον ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Οινόης. Στην συνέχεια θα πάμε στον Άγιο Κύρηκο, το άλλο λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μία βόλτα και καφεδάκι. Μπάνιο, φαγητό στα Θερμά και επιστροφή το απόγευμα από διαφορετική διαδρομή στο ξεν/χείο μας. Διαν/ση

Ημέρα 3η : Πρωινό και ώρα 10:00 θα πάμε για μπάνιο στην φημισμένη παραλία της Μεσακτής και φαγητό στο Γιαλισκάρι. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας ξεκούραση και το βράδυ γλέντι σε Ικαριώτικο φημισμένο πανηγύρι στον Άγιο Πολύκαρπο. Διαν/ση

Ημέρα 4η : Πρωινό, ελεύθερος χρόνος γα μπάνιο στο Λιβάδι, φαγητό στην γνωστή…..παραλία Νας. Μια άλλη πρόταση είναι (προαιρετικά) να κάνετε μια εκδρομή στην παραλία Σευχέλλες η οποία έχει πρόσβαση μόνο με βαρκάκι. Το βραδάκι θα πάμε στο γραφικό, φημισμένο χωριό Χριστό των Ραχών, το χωριό που δεν κοιμάται τη νύχτα (εκεί τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη νύχτα). Χρόνος για βόλτες, φαγητό, αγορά παραδοσιακών προϊόντων. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

Ημέρα 5η : Πρωινό, έχετε χρόνο για μια τελευταία βουτιά στην πισίνα του ξεν/χείου μας. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και ώρα 12:30 αναχώρηση από το ξεν/χείο για τον Εύδηλο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, βόλτα και αγορά αναμνηστικών. Ώρα 17:25μ.μ. αναχώρηση με το πλοίο για Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ στον Πειραιά περίπου 23.55 και επιστροφή στην πόλη μας αργά τη νύχτα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κριθεί απαραίτητο προς όφελος των ταξιδιωτών. Επόισης θα πρέπει να γνωρίζεται οτι το οδικό δίκτυο της Ικαρίας είναι πολύ ιδιόρρυθμο και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμαι για τις μεταφορές στο νησί τοπικό πούλμαν με έμπειρους ντόπιους οδηγούς που γνωρίζουν πολύ καλά τους δρόμους.