4 Ημέρες ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧ.
Αναχώρηση: 30/12/17
Επιστροφή:  2/01/18

                 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2018

ΒΕΡΓΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΔΕΣΣΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον τετραήμερο που μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις μαγευτικές εικόνες της φύσης, το χιονισμένο τοπίο του Καϊμακτσαλάν , τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγ. Αθανάσιου γνωρίζοντας την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, να χαρούμε την Νύμφη του Θερμαϊκού στολισμένη και να γνωρίσουμε την ιστορία της Μακεδονίας μας και τους θησαυρούς της Βεργίνας. Ελάτε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά μαζί σε ένα όμορφο, ζεστό περιβάλλον με διαμονή στο 4* AIGES MELATHRON HOTEL και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 30/12: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07:30 από Πλ. Ομονοίας για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό - Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού όπου θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και το νομό Γρεβενών για να βρεθούμε στον σημαντικό χώρο της Βεργίνας όπου βρισκόταν η αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Με τον ξεναγό μας θα επισκεφθούμε τους τάφους των Μακεδόνων Βασιλέων και τους θησαυρούς τους. Επίσης θα παρακολουθήσουμε ένα σύντομο ιστορικό ντοκιμαντέρ. Στην συνέχεια θα πάμε στη πρωτεύουσα της Ημαθίας, την πόλη της Βέροιας χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική στις παλιές γειτονιές της, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και τις πολυάριθμες βυζαντινές εκκλησίες. Εδώ θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση , ξεκούραση , δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η 31/12: Πρωινό και ώρα 08:30 π.μ. αναχώρηση για τις ομορφιές και το χιονοδρομικό κέντρο του Καιμακτσαλάν όπου θα έχουμε χρόνο για… παιχνίδια με το χιόνι, φωτογραφίες και καφεδάκι. Το μεσημεράκι θα βρεθούμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανάσιου όπου θα παραμείνουμε για δυόμιση ώρες περίπου για βόλτα και φαγητό. Απογευματινό καφέ στην όμορφη πόλη της Έδεσσας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και ετοιμασία ώστε να υποδεχθούμε  χαρούμενα και λαμπερά τη νέα χρονιά. Εορταστικό δείπνο – ρεβεγιόν, διασκέδαση , διαν/ση.

Ημέρα 3η 1/1: ΚΑΛΗ , ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ , ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Πρωινό και ώρα 10:30 αναχώρηση για τη νύμφη του Θερμαϊκού την όμορφη Θεσσαλονίκη. Περπατήστε στη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους και τη παραλία και απολαύστε ένα γλυκό ή το φαγητό σας σε ένα από τα πολλά café - restaurant της πόλης . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 4η 2/1: Πρωινό και ώρα 08:45 αναχώρηση για την όμορφη Θεσσαλική πόλη των Τρικάλων όπου στον Μύλο των Ξωτικών θα γυρίσουμε για λίγο στη παιδική μας ηλικία. Βόλτες στον πεζόδρομο και τη παλιά συνοικία με τις ταβέρνες και τα καφέ. Χρόνος για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.