4 Ημέρες
Αναχώρηση: 23/12/18
Επιστροφή:  26/12/18

                 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΧΙΟΝ/ΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ 

  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΒΟΛΟΣ

Από εδώ μπορείς να κοιτάξεις προς τα πάνω, ως τα άδυτα της μυθολογίας στις κορφές του Ολύμπου και προς τα κάτω, προς τη θάλασσα, μόλις δυο βήματα από τις κορφές, να περπατήσεις στη χαράδρα του Ενιπέα και στα γευστικά μονοπάτια τού χθες και του σήμερα. Εδώ στη «σκιά» του βουνού των θεών, ελάτε να απολαύσουμε μια μοναδική σύνθεση φυσικών και παραδοσιακών χρωμάτων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις εγγυημένες υπηρεσίες του 4* HOTEL MEDITERRANEAN RESORT και την προσωπική φροντίδα του γραφείου μας!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!  Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!

ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ : Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας με προκαταβολή 100,οοΕ κατ' άτομο σε μετρητά  έως 30/11 (δεν ισχύει για πιστωτική - χρεωστική κάρτα) και κερδίστε έκπτωση 15,οοΕ κατ' άτομο

Ημέρα 1η 23/12 : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07:00 από Πλ. Ομονοίας για Ρίο – Αντίρριο – Ιτέα. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι και προσπερνώντας την Άμφισσα, και τον Ελαιώνα θα ανηφορίσουμε στο Πενήντα Ένα και τον Μπράλο για να μπούμε στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αλαμάνας. Θα συνεχίσουμε λοιπόν με κατεύθυνση προς Λάρισα και στη Σούρπη θα έχουμε άλλη μία σύντομη στάση . Το μεσημεράκι θα βρεθούμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Τακτοποίηση , ξεκούραση, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η 24/12 : Πρωινό και ώρα 08.45 αναχώρηση για τη νύμφη του Θερμαϊκού, την όμορφη Θεσσαλονίκη. Σύντομη πανοραμική περιήγηση με το πούλμαν στην πόλη (Λευκός Πύργος, Διεθνή Έκθεση, Αψίδα Γαλέριου , Άγιος Δημήτριος κ.α.) και κατόπιν ελεύθεροι στο κέντρο για ψώνια (τα μαγαζιά είναι ανοικτά) , βόλτες, φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και ετοιμασία για το εορταστικό μας δείπνο – ρεβεγιόν, διασκέδαση, διαν/ση.

Ημέρα 3η 25/12 : ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! (Προαιρετικός εκκλησιασμός) Πρωινό και ώρα 10:15 αναχώρηση για το βουνό των μουσών , τα Πιέρια Όρη και το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου μέσω όμορφης διαδρομής. Χρόνος για βόλτες, φωτογραφίες, καφέ. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στις ανατολικές πλαγιές του μυθικού Ολύμπου για να βρεθούμε στο χωριό Άγιος Δημήτριος όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και βόλτα στη περιοχή μιας και η Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης είναι κοσμοπολίτικη συγκεντρώνει χειμώνα – καλοκαίρι πλήθος κόσμου και λειτουργεί κανονικά. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 4η 26/12 : Πρωινό και ώρα 08:30 αναχώρηση για τα γραφικά Αμπελάκια στις πλαγιές της Όσσας με τα περίφημα αρχοντικά καθώς το χωριό γνώρισε μεγάλη ακμή στο παρελθόν χάρη στη βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα. Θα επισκεφθούμε το αρχοντικό Σβάρτς (εφόσον είναι ανοικτό). Βόλτα στο χωριό και καφεδάκι. Στην συνέχεια αναχώρηση για να βρεθούμε στην όμορφη πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την πόλη του Βόλου. Εδώ θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα της παραλίας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.