2 Ημέρες
Αναχώρηση: 06/01/18
Επιστροφή:  07/01/18

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018

ΑΡΤΑ (Αγιασμός στο Γεφύρι της Άρτας) ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΟΧΩΡΙΑ : ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

Ένα μοναδικό , ξεκούραστο 2ήμερο που συνδυάζει την ιστορία με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της γύρω περιοχής και τις σούπερ υπηρεσίες με διαμονή σε καλό 4* ξεν/χείο στην γραφική πόλη της Άρτας με ημιδιατροφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 6/1: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07:30 από Πλ. Ομονοίας για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια οδό για την πόλη της Άρτας. Παρακολούθηση της τελετής Αγιασμού των Υδάτων στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας στον Αχέροντα ποταμό. Στην συνέχεια περιήγηση των Βυζαντινών & αρχαιολογικών μνημείων της πόλης Περίβλεπτος – Αγία Θεοδώρα, ναός Απόλλωνα κ.α. Χρόνος για βόλτα και καφέ στους όμορφους πεζόδρομους και τις πλατείες. Το μεσημέρι θα πάμε στην Κορωνησία η οποία φημίζεται για τις ταβέρνες και τα θαλασσινά της. Η Κορωνησία είναι ένα μικρό νησάκι που κατοικείται μέσα στον Αμβρακικό κόλπο και ενώνεται με την στεριά με μια λεωφορειολωρίδα. Παραμονή για φαγητό και το απόγευμα άφιξη στο όμορφο ξεν/χείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η 7/1: Πρωινό κα ι ώρα 09:00 αναχώρηση για την περιοχή των Τζουμέρκων. Πρώτη στάση για επίσκεψη στο Σπήλαιο των Πραμάντων που αν και μικρό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Στην συνέχεια θα προσπεράσουμε τα Πράμαντα για να βρεθούμε στους Μελισσουργούς. Εδώ θα δούμε το ναό του Αγίου Νικολάου και την πλατεία με τις βρύσες. Θα έχουμε χρόνο για καφέ ή τσιπουράκι. Το μεσημέρι θα πάμε στα Πράμαντα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, φαγητό και αγορές παραδοσιακών προϊόντων. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.