1ήμερη
Αναχώρηση: 27/1/18
Επιστροφή:  27/1/18

 

ΓΟΡΓΟΝΕΣ & ΜΑΓΚΕΣ

Το διαχρονικό ελληνικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της Finos Film, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου Θεάτρου Broadway

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση ώρα 08:30 πρωινή απο Πάτρα με προορισμό την Αθήνα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο  να απολαύσετε την  Αθήνα και στην συνέχεια παρακολούθηση της απογευματινής παράστασης στο θέατρο BROADWAY

Ώρα έναρξης παράστασης 17:00 μ.μ. Μετά την λήξη της παράστασης περίπου 19:30 θα έχουμε αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....Οι «Γοργόνες και Μάγκες»… μεταφέρονται στο σανίδι. Για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή η εμβληματική ταινία της χρυσής εποχής του σινεμά του μετρ του είδους Γιάννη Δαλιανίδη παίρνει ξανά ζωή προσφέροντας ένα θεατρικό ταξίδι στη δεκαετία του ’60 με τα αξέχαστα τραγούδια «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Ανοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ» να ερμηνεύονται ζωντανά από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη μουσική του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα. «Ενα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Σκοπός μας οι μεγαλύτεροι να ερωτευτούν ξανά τις “Γοργόνες και Μάγκες” και οι νεότεροι να ζήσουν στιγμές που έγραψαν ιστορία», λέει στον «Ε.Τ.» ο πολυσχιδής σκηνοθέτης και παραγωγός Γιώργος Βάλαρης, θυμίζοντας πως στις 2 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται μισός αιώνας ζωής από την πρώτη προβολή της ταινίας στο σινεμά.

Το μανιώδη ραλίστα, τον Πέτρο, που ερμήνευσε ο Φαίδων Γεωργίτσης, υποδύεται ο Θανάσης Ευθυμιάδης, την αξέχαστη και δυναμική Φλώρα της Μαίρης Χρονοπούλου η Ζέτα Δούκα και τη Μαρίνα που είχαμε απολαύσει με τη Μάρθα Καραγιάννη η Μαρία Κορινθίου. Το κουστούμι του εμβληματικού ταβερνιάρη Παναγή φορά ξανά ύστερα από πενήντα χρόνια ο Γιάννης Βογιατζής.

Τη λαμπερή υπερπαραγωγή με 34 ηθοποιούς μουσικούς και χορευτές θα φιλοξενήσει το ιστορικό θέατρο της οδού Πατησίων (και Αγ. Μελετίου 61), «Broadway», που ανακαινίστηκε ριζικά και διαμορφώνεται σε ένα σύγχρονο θέατρο χωρητικότητας 700 θέσεων, ανοίγοντας και αυτό μία νέα σελίδα στη σημαντική 45χρονη ιστορία του.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Παίζουν: Ζέτα Δούκα Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Γιάννης, Ελενα Κοτίδου.

Ερμηνεύει ζωντανά ο Γιάννης Πλούταρχος

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.