1ήμερη
Αναχώρηση: 25/2/18
Επιστροφή:  25/2/18

 

"Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ" ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

 Μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση ώρα 09:00 πρωινή απο Πάτρα με προορισμό την Αθήνα. Ελεύθερος χρόνος στις γραφικές παλιές γειτονιές της Αθήνας στην ΠΛΑΚΑ & ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ  . Στην συνέχεια μετά απο προκαθορισμένη ώρα και σημείο συνάντησης επιβίβαση στο πούλμαν για μετάβαση στο ΘΕΑΤΡΟΝ και παρακολούθηση της απογευματινής παράστασης " Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ" . Ένα αφιέρωμα σταθμός για τον Στέλιο Καζαντζίδη σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση.

Ώρα έναρξης παράστασης 18:30 μ.μ. Μετά την λήξη της παράστασης περίπου 20:45 θα έχουμε αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.....Η Μιμή Ντενίση ανεβάζει το έργο «Η ζωή μου όλη» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της STEFI στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Ελληνικού Κόσμου. Είναι ένα έργο που αναφέρεται στο «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στην ζωή των μουσικών της εποχής του.

Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεσθημανή από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαιωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα της εποχής, όπως η «Τριάνα του Χειλά», οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «Μύθο» του Καζαντζίδη.

ΚΕΙΜΕΝΟ: Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Γιαχαλή

ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Πάτσας

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Μάρω Μαρμαρινού.

Πρωταγωνιστούν: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΡΙΑΝΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΛΙΑΝΟ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΔΗΜΑ και η ΝΕΦΕΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ. Στο ρόλο του Στέλιου ο ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ Σε μια εμφάνιση έκπληξη ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ Συμπρωταγωνιστεί ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ.

Σκηνοθεσία: Μιμή Ντενίση

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.