2 Ημέρες ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 8/2/20
Επιστροφή:  9/2/20

 

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ)

Ελάτε να αποδράσουμε σε ένα σούπερ 2ήμερο με διαμονή στο «σταυροδρόμι» της Ηπείρου το Μέτσοβο με τις κεραμιδένιες στέγες και τα ξύλινα χαγιάτια του  ανάμεσα από οξιές και έλατα απολαμβάνοντας την αρχοντιά σε ένα απο τα ομορφότερα χωριά της Πίνδου. Το παζλ συμπληρώνει η βόλτα μας στην πόλη των Θρύλων & των Παραδόσεων τα γραφικά Ιωάννινα.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πλ. Ομονοίας 07:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε για το χωριό Ελληνικό που βρίσκεται στα ανατολικά Τζουμέρκα. Στάση για καφεδάκι και κατόπιν επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Θεόδωρου Παπαγιάννη με εξαιρετικά ενδιαφέροντα εκθέματα. Στην συνέχεια αναχώρηση το γραφικό Μέτσοβο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του κοσμοπολίτικου αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακού οικισμού. Μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχοντικό και την Πινακοθήκη Τοσίτσα, την Αγία Παρασκευή , να περιπλανηθείτε στα σοκάκια και να επισκεφθείτε τα καταστήματα για αγορές σουβενίρ και παραδοσιακών προϊόντων. Επίσης μπορείτε να γευτείτε την τοπική κουζίνα και το τοπικό κόκκινο μπρούσκο κρασί στις ταβέρνες του οικισμού. Διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και αναχώρηση 09:00 (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες) βόλτα και φωτογραφίες στη λίμνη του Αώου και το οροπέδιο Πολιτσιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη πρωτεύουσα της Ηπείρου , την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο κάστρο, τη λίμνη και τα καταστήματα της Γιαννιώτικης τέχνης, φαγητό και επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης το μοναδικό κατοικημένο λιμναίο νησί της Χώρας μας. Το απογευματάκι αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεσο σταθμό για καφέ στην Αμφιλοχία.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.