3 Ημέρες SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 14/2/20
Επιστροφή:  16/2/20

 

ΠΗΛΙΟ « Το Κονάκι των Κενταύρων με την ιδιαίτερη ομορφιά »

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ  - ΜΗΛΙΕΣ -ΧΑΝΙΑ

Ρομαντική 3ήμερη οικονομική εξόρμηση

Βόλτα με το θρυλικό Μουτζούρη τρενάκι του Πηλίου

HTL 4*  PELION RST  ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ME ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 Συνδυάζοντας πανέμορφα χωριά, ατμοσφαιρικούς ξενώνες σε ιστορικά αρχοντικά, διαδρομές μέσα σε υπέροχη φύση, πληθωρική τοπική κουζίνα και τσιπουροκατανύξεις, το Βουνό των Κενταύρων δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για όλες τις εποχές του χρόνου σε μία σούπερ προσφορά με διαμονή στο 4* Pelioν Resort  στην Πορταριά με ημιδιατροφή! Γιορτάστε λοιπόν ρομαντικά και οικονομικά τον Άγιο Βαλεντίνο με το ταίρι σας!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιτέα. Στάση 30 λεπτά για το πρωινό μας καφεδάκι και συνεχίζουμε για Πενήντα Ένα – Μπράλο – Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης όπου θα προσπεράσουμε την Αλαμάνα, τη Στυλίδα, τον Καραβόμυλο, τον Αλμυρό, τη Νέα Αγχίαλο για να βρεθούμε στην όμορφη πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την πόλη του Βόλου την οποία θα προσπεράσουμε και θα ανηφορίσουμε στις πλαγιές του βουνού για να βρεθούμε στα Χάνια. Εδώ θα έχουμε φαγητό και βόλτα στο χιονοδρομικό για παιχνίδια με το χιόνι και βόλτες στην πανέμορφη χειμωνιάτικη φύση του Πηλίου. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξεν/χείο μας στην αρχοντική Πορταριά. Τακτοποίηση, ξεκούραση, δείπνο, διαν/ση

Εδώ θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στα γραφικά καλντερίμια. Θα δούμε τις εκκλησίες, θα βγάλουμε φωτογραφίες, θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα στην πόλη του Βόλου και στον Παγασητικό και θα γευματίσουμε. Αργά το μεσημέρι θα συνεχίσουμε την ανηφορική μας πορεία  αφού κάνουμε στάση για καφέ στο αρχοντοχώρι της Πορταριάς για να βρεθούμε στα Χάνια. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση,βόλτα στην πανέμορφη χειμωνιάτικη φύση του Πηλίου, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η:  Πρωινό και ώρα 08:15 αναχώρηση. Θα κατέβουμε στην παραλία, θα ακολουθήσουμε την διαδρομή ανατολικά της πόλης του Βόλου (Αγριά - Λεχώνια  όπο όπου θα πάρουε τον θρυλικό Μουτζούρη το τρενάκι του Πηλίου για να ανηφορίσουμε στις Νότιες πλαγιές του Βουνού των Κενταύρων και να βρεθούμε στο κεφαλοχώρι Μηλιές απο τα πιο αντιπροσωπευτικά χωριά του Πηλίου το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οικονομική και πνευματική ζωή της περιοχής επί Τουρκοκρατίας. Εδώ θα έχουμε χρόνο για επίσκεψη στον ιστορικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και αγιογράφηση το Λαογραφικό μουσείο κ.α. Στις Μηλιές θα  παραμείνουμε για βόλτες καθώς και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στο ξεν/χείο μας. Το απόγευμά σας ελέυθερο για να γνωρίσετε την όμορφη ΠΟρταριά με τα υπέροχα αρχοντικά και να απολύσετε το καφεδάκι σας. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 3η:  Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση για την αετοφωλιά του Πηλίου την όμορφη Μακρυνίτσα με τα υπέροχα αρχοντικά. Εδώ θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στα γραφικά καλντερίμια. Θα δούμε τις εκκλησίες, θα βγάλουμε φωτογραφίες, θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα στην πόλη του Βόλου και στον Παγασητικό και θα αγοράσουμε βότανα και παραδοσιακά προϊόντα. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στην όμορφη πόλη του Βόλου την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Χρόνος για βόλτες και επίσκεψη στα φημισμένα τσιπουράδικα με τους περίφημους και νόστιμους μεζέδες για τα οποία είναι γνωστός ο Βόλος. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με την απαραίτητη στάση καθ' οδόν.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την ασφάλεια ή καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.