3 Ημέρες ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
Αναχώρηση: 28/06/19
Επιστροφή:  30/06/19

 

"Εξερευνώντας τις ιδιαίτερες ομορφιές του άγνωστο ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ"

Εκεί που τα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού συναντούν γραφικά χωριά και φιλόξενους οικισμούς και η πηλιορείτικη φύση φτάνει ως τις υπέροχες παραλίες, το Νότιο Πήλιο σας υποδέχεται για μια ιδιαίτερη απόδραση που θα σας μαγέψει.!!! Φτάνοντας στο Νότιο Πήλιο θα ανακαλύψετε ότι το τοπίο εδώ είναι διαφορετικό από το υπόλοιπο βουνό των Κενταύρων. Τα χωριά είναι χτισμένα σε χαμηλότερο υψόμετρο και οι ελιές σε συνδυασμό με τις κουμαριές κυριαρχούν στις καταπράσινες πλαγιές. Ένα σούπερ 3ήμερο  σε προσφορά με διαμονή στο LEDA VILLAGE RESORT  με ημιδιατροφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07.00 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιτέα. Στάση 30 λεπτά για το πρωινό μας καφεδάκι και συνεχίζουμε για Πενήντα Ένα – Μπράλο – Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης όπου θα προσπεράσουμε την Αλαμάνα, τη Στυλίδα, τον Καραβόμυλο, τον Αλμυρό, τη Νέα Αγχίαλο για να βρεθούμε στην όμορφη πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την πόλη του Βόλου. θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα της παραλίας. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση με Ν. Ανατολική κατεύθυνση για το Νότιο Πήλιο και το Χόρτο. Θα περάσουμε από την Αγριά, τα Καλά Νερά, την Κορόπη, την Αργαλαστή για να βρεθούμε στο γραφικό Χόρτο στις ακτές του Παγασητικού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το απόγευμα στη διάθεση σας να απολαύσετε την υπέροχη θάλασσα και να εξερευνήσετε την περιοχή. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ώρα 09.00 αναχώρηση για την Εσχατιά του Πηλίου εκεί που τα νερά του Παγασητικού και του Ευβοϊκού ενώνονται. Πέρασμα στο νησάκι Παλαιό όπου δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Χρόνος για βόλτα, εξερεύνηση, καφεδάκι και επίσκεψη στην  Μονή Ευαγγελισμού στην οποία έζησαν 5000 γυναίκες εξόριστες απο το 1948 - 1953. Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε πίσω στις ακτές της Μαγνησίας, στο σημερινό αρχοντοχώρι Τρίκερι. Θα κάνουμε τη βόλτα μας να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της χώρας που μπολιάζει την νησιώτικη φυσιογνωμία με τους μανιάτικους πύργους και τα μακεδονικά χαγιάτια. Στη συνέχεια θα πάμε στο επίνειο της χώρας την Αγία Κυριακή για μπάνιο και ψαράκι. Απογευματινό μπάνιο και καφεδάκι σε ένα άλλο ξεχωριστό θέρετρο του Νότιου Πηλίου την γραφική Μηλίνα. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση και το βράδυ έχουμε φαγητό και διασκέδαση με την ελληνική βραδιά που διοργανώνει το γραφείο μας ειδικά για εσάς. Διαν/ση.

Ημέρα 3η : Πρωινό και ώρα 09.30 αναχώρηση για δύο ακόμα φημισμένα χωριά του Πηλίου. Το κεφαλοχώρι του Ν. Πηλίου την Αργαλαστή όπου θα κάνουμε στάση. Χτισμένο σε στρατηγική θέση ατενίζει το Αιγαίο και τον Παγασητικό. Το χωριό στολίζεται από πηλιορείτικα αρχοντικά με λουλουδιασμένες αυλές και καλντερίμια. Θα κάνουμε τη βόλτα μας και θα πιούμε καφεδάκι στην πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια πριν συνεχίσουμε για ένα ακόμα κεφαλοχώρι τις Μηλιές όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό και επίσκεψη στον ιδιαίτερο ναό των Ταξιαρχών. Νωρίς το απογευματάκι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κριθεί απαραίτητο χωρίς παραλήψεις