3 Ημέρες
Αναχώρηση: 27/12/19
Επιστροφή:  29/12/19

 

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

HOTEL EPIRUS PALACE DE LUX 5*

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΡΙΣΤΗ - ΠΑΠΙΓΚΟ - ΚΟΝΙΣΤΑ - ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΧΑΝΙ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ - ΚΑΛΠΑΚΙ

Ελάτε να αποδράσουμε στον τόπο των θρύλων & των παραδόσεων. Ο συνδυασμός των αναρίθμητων ιστορικών μνημείων, η απίστευτη φυσική ομορφιά των τοπίων & των οικισμών της Ηπείρου καθώς και οι πολυτελείς υπηρεσίες του εξαιρετικού 5* DE LUX EPIRUS PALACE αποτελούν εγγύηση για ένα αξέχαστο 3ήμερο με εορταστική ατμόσφαιρα και την ζεστή συντροφιά του γραφείου μας!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07.30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο και μέσω Ιόνιας Οδού θα κατευθυνθούμε προς  το Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι και στην συνέχεια θα πάμε στο Ελληνικό Ιωαννίνων όπου θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον μουσείο σύγχρονης τέχνης του Θεοδ. Παπαγιάννηι. Συνεχίζουμε  για την διαχρονική πρωτεύουσα της Ηπείρου τα κοσμοπολίτικα Ιωάννινα. Χρόνος για βόλτα στην πόλη, το Κάστρο, το νησάκι με τον θρύλο της Κυρά Φροσύνης και φαγητό στις όχθες της Παμβώτιδας. Νωρίς το απογευματάκι τακτοποίηση στο υπέροχο ξεν/χείο μας, ξεκούραση, δείπνο και το βράδυ…γιατί όχι διασκέδαση σε κάποιο από τα μαγαζιά της πόλης.

Ημέρα 2η:  Πρωινό και ώρα 09.30 αναχώρηση για το Ζαγόρι και το μοναδικό Πάπιγκο κάτω από την σκιά της Αστράκας. Επίσκεψη στις Κολυμπήθρες και κατόπιν θα πάμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Χρόνος για βόλτες, φωτογραφίες και φαγητό. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για το αρχοντοχώρι της Αρίστης. Χρόνος για βόλτα, φωτογραφίες και καφεδάκι. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στα Ιωάννινα. Χρόνος για ξεκούραση ή βόλτες στην πόλη. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 3η:  Πρωινό και ώρα 09.00 αναχώρηση για την Κόνιτσα. Σύντομη στάση για φωτογραφίες στο μοναδικό γεφύρι του Αώου ποταμού. Καφεδάκι στην Κόνιτσα και κατόπιν αναχώρηση για την ιστορική Μονή Μολυβδοσκέπαστης που βρίσκεται στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα στις όχθες του Σαραντάπορου σε μαγευτικό τοπίο. Επίσκεψη – ξενάγηση της Μονής και το μεσημεράκι φαγητό στο Χάνι Μπουραζάνι με ιδιαίτερες γεύσεις (ελάφι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο) κ.α. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή στην πόλη μας με στάση στο μουσείο πολέμου στο Καλπάκι όπου θα ξεναγηθούμε και θα παρακολουθήσουμε με ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για τις πρώτες μάχες της Εποπιοϊας του 1940. Επίσης θα γίνει σύντομη στάση καθ’ οδόν για ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της σειράς των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την ασφάλεια ή το όφελος των ταξιδιωτών.