3 Ημέρες ΣΙΓ. ΑΝΑΧ
Αναχώρηση: 30/11/18
Επιστροφή:  2/12/18

 

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

HOTEL GRAND SERAI CONGRESS & SPA DE LUX 5*

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΡΙΣΤΗ - ΠΑΠΙΓΚΟ

Ελάτε να αποδράσουμε στον τόπο των θρύλων & των παραδόσεων. Ο συνδυασμός των αναρίθμητων ιστορικών μνημείων, η απίστευτη φυσική ομορφιά των τοπίων καθώς και οι πολυτελείς υπηρεσίες του εξαιρετικού 5* DE LUX GRAND SERAI HOTEL αποτελούν εγγύηση για ένα αξέχαστο 3ήμερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07.00 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο και μέσω Ιόνιας Οδού θα κατευθυνθούμε προς το Ελληνικό Ιωαννίνων όπου θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον μουσείο σύγχρονης τέχνης του Θεοδ. Παπαγιάννη και θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο Περάματος με το παραμυθένιο διάκοσμο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες που συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα σπήλαια στον κόσμο. Μπορούμε ακόμη να δούμε το Κέντρο Ενημέρωσης να παρακολουθήσουμε ένα ντοκιμαντέρ με την ιστορία των σπηλαίων , να επισκεφτούμε και να ξεναγηθούμε στο σπήλαιο και να κάνουμε τη βόλτα μας στο Πέραμα και στα καταστήματα με τα χειροποίητα ασημικά. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο πολυτελές ξεν/χείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα σας ελεύθερο να ανακαλύψετε τις όμορφες γωνιές της πόλεως των Ιωαννίνων ή να κάνετε τη βόλτα σας στο νησάκι της Παμβώτιδας. Δείπνο, διαν/ύση.

Ημέρα 2η: Πρωινό και ώρα 08.30 αναχώρηση για την πόλη της γούνας τη Καστοριά. Επίσκεψη στην Μαυριώτισσα και χρόνος ελεύθερος για βόλτες στο Ντολτσό με τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες, αγορές, φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στο ξεν/χείο μας. Δείπνο, διαν/ύση.

Ημέρα 3η: Πρωινό και ώρα 09.00 αναχώρηση για να δούμε δύο από τα ομορφότερα χωριά του Ζαγορίου. Πρώτη επίσκεψη στην όμορφη Αρίστη όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, φωτογραφίες και καφέ και κατόπιν αφού κάνουμε μια σύντομη στάση στις κολυμπήθρες για φωτογραφίες θα βρεθούμε στο γραφικό Πάπιγκο όπου θα έχουμε 3 ώρες στη διάθεση μας για βόλτες, αγορές παραδοσιακών προϊόντων, φαγητό. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της σειράς των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις.