2 Ημέρες
Αναχώρηση: 1/02/20
Επιστροφή:  2/02/20

Γνωριμία με το περίφημο Μουσείο Άρτου στην Αμφίκλεια - Μεταλευτικό Πάρκο Φωκίδας

ΑΡΑΧΟΒΑ - ΠΑΡΝΑΣΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 7:30 για Ρίο - Αντίρριο - Ιτέα. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι και συνεχίζουμε για το πολύ ενδιαφέρον Μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας, το οποίο βρίσκεται στις πλαγιές του Παρνασσού σε ένα ορυχείο βωξίτη και στο οποίο μπορούμε να δούμε τη διαδικασία εξόρυξης και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν μέσα σε μία στοά του ορυχείου με αναπαράσταση ομοιωμάτων εργατών που συνοδεύεται και από ήχο - ακουστική. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Αμφίκλεια , ένα κεφαλοχώρι στις πλαγιές του Παρνασσού που φημίζεται για τις ταβέρνες του και το καλό φαγητό. Εδώ θα έχουμε χρόνο για επίσκεψη στο μουσείο Άρτου, βόλτες, φαγητό. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στους Δελφούς. Ξεκούραση, βόλτα, διαν/ση.

Ημέρα 2η: Πρωινό και ώρα 09:30 αναχώρηση από το ξεν/χείο μας και θα ανηφορίσουμε στις πλαγιές του Παρνασσού για να φτάσουμε στο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ θα έχουμε παραμονή 2 ώρες περίπου για καφεδάκι και παιχνίδια με το χιόνι. Μεσημεριανό φαγητό στην Αράχοβα, βόλτες και αγορές παραδοσιακών προϊόντων. Απογευματινό καφέ στην πρωτεύουσα της Φωκίδας, την Άμφισσα και αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κριθεί απαραίτητο προς όφελος  των ταξιδιωτών χωρίς παραλείψεις