3 Ημέρες ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Αναχώρηση: 4/01/20
Επιστροφή:  6/01/20

 

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

ΚΟΖΑΝΗ - ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 

ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Μια ξεχωριστή πρόταση  με επίσκεψη σε παραδοσιακούς οικισμούς όπως το Μέτσοβο, την αρχοντική Καστοριά και τον κοσμοπολίτικο Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, άρωμα ανατολής με  όμορφες  ξεχωριστές εικόνες και παραδοσιακές γεύσεις απο την ιδιαίτερη Κοζάνη, απαράμιλλη μαγεία απο τον πλούτο της φύσης στο Καϊμακτσαλάν! Ένα σούπερ 3ήμερο που τα έχει όλα!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ : Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας με προκ/λή  έως 4/12 σε μετρητά (όχι πιστωτική - χρεωστική κάρτα) ποσού 70,οοΕ κατ' άτομο ή απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γραφείου των τραπεζών Πειραιώς και Alpha (όχι μέσω άλλων τραπεζών) & κερδίστε έκπτωση 10,οοΕ κατ' άτομο. Προσοχή! Η έκπτωση δεν ισχύει για πληρωμή της προκ/λής με πιστωτική - χρεωστική κάρτα

Ημέρα 1η : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07.30 πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στο Μπιζάνι.  Στη συνέχεια μέσω Εγνατίας Οδού θα πάμε στο κοσμοπολίτικο αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακό Μέτσοβο. Εδώ θα περιηγηθούμε στο χωριό, (Αγ, Παρασκευή – Πινακοθήκη Αβέρωφ – Λαογραφικό) βόλτες, αγορές προϊόντων, φαγητό. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση συνεχίζοντας μέσω Εγνατίας Οδού και διασχίζοντας την ραχοκοκαλιά της Πίνδου θα βρεθούμε το απόγευμα ατην πόλη της Κοζάνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο. Πρώτη γνωριμία, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η:  Πρωινό και ώρα 09.00 αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν απολαμβάνοντας το τοπίο και την χειμωνιάτικη φύση. Χρόνος για….. παιχνίδια με το χιόνι, βόλτες, φωτογραφίες και ένα ζεστό καφέ. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στον διάσημο παραδοσιακοί οικισμό του Παλαιού Άγιου Αθανάσιου, όπου θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας να τον εξερευνήσουμε και να φάμε. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, (προαιρετική) διασκέδαση, διαν/ύση.

Ημέρα 3η:  Πρωινό και ώρα 09.00 αναχώρηση για την αρχοντική Καστοριά. Παρακολούθηση της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στη λίμνη. Χρόνος για βόλτες, ψώνια, φαγητό. Αργά το μεσημέρι επίσκεψη στον προϊστορικό Οικισμό Δισπηλιού και αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδό για καφέ και ξεκούραση.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.