1 Ημέρα
Αναχώρηση: 23/2/19
Επιστροφή:  23/2/19

 

"ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ"& ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σύγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 09:00 απο Πλατεία Ομόνοιας (αρχική στάση) για Πατρών - Αθηνών με μια ενδιάμεση στάση. Άφιξη στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και ελεύθεροι δύο με δυόμιση ώρες περίπου για να το περιηγηθείτε. Το Κέντρο Πολιτισμού είναι ένας δημόσιος χώρος, με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα, καλύπτοντας μια έκταση 210 στρεμμάτων.

Το ΚΠΙΣΝ δημιουργήθηκε με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο με την ολοκλήρωση του έργου το παρέδωσε στην Ελληνική Κοινωνία. Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. είναι κοινωφελής οργανισμός και έχει ως σκοπό τη συντήρηση, λειτουργία και διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει τον δικό της προγραμματισμό πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων. 

Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο κέντρο της Αθήνας και θα έχετε ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε (βόλτα, φαγητό, μαγαζιά, κ.τ.λ). Το απόγευμα μετά απο προκαθορισμένη ώρα και σημείο συγκέντρωσης αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις .