4 Ημέρες ΠΑΣΧΑ 2019    ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αναχώρηση: 26/04/19
Επιστροφή:  29/04/19

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

& ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 5* RODA BEACH HOTEL

Με φόντο τα περίφημα καντούνια, τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης, τα ενετικά αρχοντικά και μια φύση που φοράει τα καλά της, το Πάσχα στην Κέρκυρα τα συνδυάζει όλα: Κατανυκτική ατμόσφαιρα, ανοιξιάτικο τοπίο και φυσικές ομορφιές, έθιμα και παραδόσεις που δε συναντάμε πουθενά αλλού. Είναι μια μεγάλη γιορτή στην οποία συνυπάρχουν αρμονικά η ορθόδοξη χριστιανική πίστη και η καταλυτική παρουσία του προστάτη της, Αγίου Σπυρίδωνα, οι βενετσιάνικες επιρροές και η τοπική κουλτούρα, σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο μοναδικής ομορφιάς και μυσταγωγίας. Το Πάσχα στην Κέρκυρα αποτελεί μία μοναδική εμπειρία, που όσες φορές και να τη ζήσεις, πάντα θα είναι διαφορετική, πάντα θα είναι ξεχωριστή. Ελάτε λοιπόν να το ζήσουμε μαζί σε συνδυασμό με τις άψογες και πολυτελείς υπηρεσίες τους 5* DE LUX RODA BEACH HOTEL με ALL INCLUSIVE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 26/4: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:00π.μ. για Ρίο –Ιόνια οδό-Αμφιλοχία. Στάση 30 λεπτών για το πρωινό μας καφεδάκι. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και μετά από ταξίδι 1 ώρας και 30 λεπτών άφιξη στο όμορφο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Το υπέροχο «RODA BEACH HOTEL 5*» που είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος και αποτελεί μέρος της «Α Collection Hotels» και βρίσκεται στην βορειανατολική πλευρά της Κέρκυρας. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια και ακολουθεί το μεσημεριανό γεύμα στους πλούσιους μπουφέδες του εστιατορίου. Ξεκούραση. Πριν την αναχώρησή μας για την πόλη της Κέρκυρας γύρω στις 18:30 μ.μ. θα υπάρχει πλούσιο δείπνο σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας προκειμένου να παρακολουθήσουμε την περιφορά των επιταφίων. Οι περιφορές των Επιταφίων στην Κέρκυρα έχουν ένα πολύ διαφορετικό χρώμα και ακολουθούν μια εντυπωσιακή ιεροτελεστία, καθώς βγαίνουν με καθορισμένη σειρά και διασταυρώνονται στο κέντρο της πόλης. Όμως, τα βλέμματα τραβάει ο τελευταίος, ο οποίος βγαίνει μετά τις δέκα το βράδυ από τη Μητρόπολη και συνοδεύεται από φιλαρμονική ορχήστρα και βενετσιάνικα φανάρια. Μετά από καθορισμένη ώρα συνάντηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

Ημέρα 2η 27/4: Πρωινό και ώρα 9:00 π.μ αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την πόλη της Κέρκυρας ώστε να παρακολουθήσουμε την πρώτη Ανάσταση που γίνεται στις 11.00 και αρχίζει το έθιμο των ‘Μπότηδων’ δηλαδή το σπάσιμο των κανατιών που πετούν από τα παράθυρα οι Κερκυραίοι. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε τη μεγάλη κεντρική πλατεία Σπιανάδα, περιήγηση στα περίφημα καντούνια και ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε το κέντρο της Κέρκυρας. Ώρα 14:30 αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Αχίλλειο, το θερινό ανάκτορο της βασίλισσας της Αυστρίας Σίσσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και θα υπάρχει μπουφές καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως creperie, σουβλακερί όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας . Ξεκούραση και το βράδυ θα πάμε στο γραφικό χωριό Αχαράβη να παρακολουθήσουμε, σε κατανυκτική ατμόσφαιρα την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο μας με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και πολλά άλλα παραδοσιακά Κερκυραϊκά εδέσματα σε πλούσιους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η 28/4: Χριστός Ανέστη!!. Απολαύστε το πλουσιοπάροχο -σε μπουφέ- πρωινό σας. Ελεύθερος χρόνος και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γλέντι. Το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού με ζωντανή μουσική συνθέτουν το αξέχαστο Πασχαλινό γλέντι μας. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού αλλά και των Ιονίων νήσων και έχει χαρακτηριστεί ως το στολίδι της Κέρκυρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Δια/ση.

Ημέρα 4η 29/4: Μετά το πλούσιο πρωινό μας και ώρα 9:00 επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για την πόλη της Κέρκυρας. Πρώτος σταθμός μας το Κανόνι από όπου θα θαυμάσουμε το διάσημο Ποντικονήσι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών. Ελεύθερος χρόνος για να φωτογραφίσουμε την εκπληκτική θέα και στη συνέχεια θα πάμε στην πόλη για βόλτα, προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα, να πιούμε τον καφέ μας στο πασίγνωστο Λιστόν και να γευματίσουμε σε κάποιο μαγαζάκι μέσα στα καντούνια. Αργά το μεσημέρι επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση από το λιμάνι της Κέρκυρας για Ηγουμενίτσα. Επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Πρέβεζα ή στην Βόνιτσα.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.