4 Ημέρες ΠΑΣΧΑ 2020
Αναχώρηση: 17/04
Επιστροφή:  20/04

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Η άνοιξη έχει δείξει ήδη τα πρώτα σημάδια της, ενώ η κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα απέχει μόλις μια ανάσα μακριά. Μοναδικά τοπία, αναζωογονητικά πράσινα δάση και το ελαφρύ αεράκι μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να γευτούμε ένα ιδιαίτερο Πάσχα με μοναδικές εικόνες της φύσης, άγνωστους παραδοσιακούς οικισμού, Γαλαζοπράσινα νερά και ατελείωτες «βελούδινες» αμμουδιές. ΄Το παζλ συμπληρώνουν οι καλές υπηρεσίες του ξενοδοχείου 4* SECRET PARADISE & SPA και η ζεστή ατμόσφαιρα του γραφείου μας!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

EARLY BOOKING : Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 265,οο€ (Ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή σε μετρητά 100,οο€ κατ' άτομο έως 14/3)

Ημέρα 1η 17/4: Συγκέντρωση και αναχώρηση 07.00 πρωινή για Ρίο – Αντίριο – Ναύπακτο – Ιτέα όπου θα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφεδάκι. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε το Πενήντα ένα & τον Μπράλο για να συναντήσουμε την Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς την Θεσ/νίκη. Στο ύψος της Σούρπης θα κάνουμε άλλη μία σύντομη στάση καθ’ οδόν. Στην συνέχεια θα περάσουμε την νέα σήραγγα των Τεμπών και το μεσημέρι θα βρεθούμε στον Πλαταμώνα όπου θα κάνουμε την στάση μας για  μεσημεριανό και ξεκούραση. Κατόπιν αναχώρηση για Νέα Καλλικράτεια οπου βρίσκεται το ξεν/χείο μας. Άφιξη το απογευματάκι. Τακτοποίηση, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο χωριό. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η 18/4: Πρωινό και ώρα 8:00 αναχώρηση για την Ουρανούπολη από όπου 10:30 ξεκινά το καραβάκι για τον περίπλου του Αγ. Όρους (έξοδα εξ’ ιδίων) μια μοναδική εμπειρία τρίωρης κρουαζιέρας. Θα δούμε τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Παντελεήμωνος, Ξηροποτάμου, τη Δάφνη (το λιμάνι του Αγ. Όρους), Μονές Σίμωνος, Πέτρας. Γρηγορίου, Διονυσίου, Αγ. Παύλου και τις σκήτες, Νέα Σκήτη & Αγίας Άννας. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχετε την δυνατότητα να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες και να ακούσετε την ξενάγηση. 13:45 επιστροφή στην Ουρανούπολη (Για όσους δεν ακολουθήσουν βόλτα και καφέ στην Ουρανούπολη). Παραμονή 2 ώρες για φαγητό και ώρα 15:45 αναχώρηση μέσω διαφορετικής διαδρομής για να περάσουμε από τα Στάγιρα την γενέτειρα του Αριστοτέλη που ήταν γνωστά από την αρχαιότητα για τα μεταλλεία χρυσού και αργύρου. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στην γραφική κωμόπολη της Αρναίας με τα όμορφα αρχοντικά και τα γραφικά δρομάκια. Εδώ θα έχουμε μια ώρα στην διάθεσή μας για βόλτα και απογευματινό καφεδάκι και κατόπιν επιστροφή στο ξεν/χείο μας. Ξεκούραση και ετοιμασία για την Ανάσταση την οποία θα παρακολουθήσουμε μαζί με τους ντόπιους στην εκκλησία της κωμόπολης. Στην συνέχεια θα έχουμε το εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο μας, θα τσουγκρίσουμε κόκκινα αυγά και θα ανταλλάξουμε ευχές. Διαν/ση.

Ημέρα 3η 19/4: Χριστός Ανέστη!! Απολαύστε το πρωινό σας και κάντε μια όμορφη βόλτα στην κωμόπολη της Νέας Καλλικράτειας η οποία ιδρύθηκε από πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας αλλά κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους. Μπορείτε να δείτε το μαρμάρινο ομοίωμα της «Κόρης της Καλικράτιας» κλασικών χρόνων στην κεντρική πλατεία, να κάνετε την βόλτα σας στην παραλία. Ώρα 12:00 περίπου θα ανοίξει ο μπουφές με μεζεδάκια και ουζάκι τα οποία μπορούμε να απολαύσουμε παρακολουθώντας το ψήσιμο του Οβελία. Το μεσημέρι θα παρακαθήσουμε στο Πασχαλινό μας γεύμα και γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό!!!! Το απόγευμα βόλτα και καφέ στην κοσμοπολίτικη Καλλιθέα στην Κασσάνδρα. Διαν/ση.  

Ημέρα 4η 20/4: Πρωινό και αναχώρηση ώρα 9:30 για τη νύμφη του Θερμαϊκού, την χιλιοτραγουδισμένη Θεσσαλονίκη. Σύντομη πανοραμική περιήγηση με το πούλμαν στην πόλη (Λευκός Πύργος, Διεθνή Έκθεση, Αψίδα Γαλέριου , Άγιος Δημήτριος κ.α.) και κατόπιν ελεύθερος χρόνος στην Αριστοτέλους για βόλτα, καφέ φαγητό. Το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας μέσω Εγνατίας & Ιονίας οδού με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.