3 Ημέρες ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧ
Αναχώρηση: 27/04/19
Επιστροφή:  29/04/19

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤO ΦΙΟΡΕ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ " ΖΑΚΥΝΘΟΣ

HOTEL 5* DE LUX AQUA BAY HOTEL

Ένα 3ήμερο ξεκούραστο στο νησί της ποίησης και του τραγουδιού. Η επίσκεψη στο πανέμορφο αυτό νησί του Ιονίου, γνωστό ως το «Φιόρο του Λεβάντε» θα σας μαγέψει με τα ειδυλλιακά τοπία μέσα στο πράσινο, τα καταγάλανα νερά,  τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, το ήπιο κλίμα, τις καντάδες και   το φιλόξενο περιβάλλον της. Το Πάσχα στη Ζάκυνθο ειναι κάτι μοναδικό!! Ελάτε να το ζήσουμε μαζί συνδυάζοντας την παραμονή μας με τις πολυτελείς υπηρεσίες του 5* AQUA BAY HOTEL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 27/4: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 08:45 πρωινή για την Κυλλήνη. Επιβίβαση στο F/b και μετά από μιάμιση ώρα φτάνουμε στο λιμάνι της Ζακύνθου. Πρώτη επίσκεψη – προσκύνημα στον Αγ. Διονύσιο που είναι πολιούχος του νησιού. Στη συνέχεια ελεύθεροι στην πόλη για φαγητό. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και εορταστικό δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, ποικιλία εδεσμάτων, τσούγκρισμα αυγών και ανταλλαγή ευχών. Διαν/ση.

Ημέρα 2η 28/4: Χριστός Ανέστη Πρωινό και αναχώρηση για την πλημμυρισμένη στο πράσινο «Μπόχαλη» που είναι ίσως η ομορφότερη και σαφώς εκείνη με την ωραιότερη θέα, γειτονιά της Ζακύνθου. Ακριβώς απέναντι , ο πευκόφυτος λόφος του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός συνέθεσε τον Ύμνο στην Ελευθερία και φιλοξενεί στην κορυφή το σπίτι του ποιητή και προσφέρει επίσης πανοραμική θέα στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη και καφεδάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να συμμετάσχουμε στο ψήσιμο του παραδοσιακού «οβελία» και να απολαύσουμε μεζέδες με ουζάκι και κρασί. Στην συνέχεια ακολουθεί το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και χορό. Το απόγευµα θα πάμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας, να περπατήσουμε στο πανηγύρι, στην παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα, να δούμε τις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού και να πιούμε τον καφέ σας στα όμορφα καφέ µε τη ροµαντική ατµόσφαιρα. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δ/νση.

Ημέρα 3η 29/4: Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην βόρεια πλευρά του νησιού και την Μονή της Αναφωνήτριας. Στη συνέχεια θα κινηθούμε νότια, θα επισκεφτούμε το Μαχαιράδο με την εκκλησία της Αγίας Μαύρας που είναι μια από τις ομορφότερες του νησιού και θα καταλήξουμε στον Λαγανά, που είναι η πιο πολυσύχναστη, κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ζακύνθου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και αναχώρηση 17:00 για την Κυλλήνη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην πόλη μας.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.