3 Ημέρες ΠΑΣΧΑ 2019
Αναχώρηση: 27/04/19
Επιστροφή:  29/04/19

 

 ΠΑΡΓΑ- ΣΥΒΟΤΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

HOTEL 4* VALTOS BEACH

Ένα 3ήμερο ξεκούραστο και οικονομικό πακέτο που συνδυάζει τις καλές υπηρεσίες, την γνωριμία με τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, την παράδοση της Ηπείρου με τα διαχρονικά έθιμα του Πάσχα!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 27/4: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07:30 πρωινή από Πλ. Ομόνοιας για Αμφιλοχία. Στάση για καφέ 30 λεπτά και συνεχίζουμε μέσω της υπόγειας διάβασης του Ακτίου για την πόλη της Πάργας. Ελεύθερος χρόνο για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια της, να ανέβουμε μέχρι ψιλά στο κάστρο της και να φάμε στις όμορφες ταβερνούλες της. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και στην συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με ‘ευχές, τσούγκρισμα αυγών’. Διαν/ση.

Ημέρα 2η 28/4: Χριστός Ανέστη Χριστός Ανέστη!!!. Απολαύστε το πρωινό σας. Στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή και να παρακολουθήσουμε το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία, όπως ορίζει το έθιμο, Πασχαλινό γεύμα και γλέντι. Ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στα γραφικά Σύβοτα με τους μαγευτικούς κολπίσκους. Βράδυ ελεύθερο, διαν/ση.

Ημέρα 3η 29/4: Πρωινό και 9:00 π.μ. αναχώρηση για τις εκβολές του Αχέροντα, στο χωριό Αμμουδιά, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προαιρετικά μια μικρή βόλτα με πλοιάριο κατά μήκος του ποταμού και να φτάσουμε μέχρι το αθάνατο νερό, να μάθουμε την ιστορία του και να θαυμάσουμε τα σπάνια είδη πουλιών. Στη συνέχεια θα πάμε στις πηγές του Αχέροντα ποταμού, στο χωριό Γλυκή. Εδώ μας περιμένει ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, θα περπατήσουμε κατά μήκος του ποταμού και θα αντικρίσουμε τους άγριους βράχους από όπου αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά χωριά του Σουλίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και φαγητό. Αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφεδάκι στη Βόνιτσα.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.