2 Ημέρες
Αναχώρηση: 28/3/20
Επιστροφή:  29/3/20

 

Στην ανοιξιάτικη ομορφιά της Αρκαδίας

ΛΙΜΠΟΒΙΤΣΙ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΒΥΤΙΝΑ

ΦΡΑΓΜΑ ΛΑΔΩΝΑ - ΛΑΓΓΑΔΙΑ 

Ένας κλασικός και αγαπημένος προορισμός  που σε συναρπάζει όποια εποχή και να πάς και που συνδυάζει καταπράσινα τοπία, μοναδική ατμόσφαιρα, παραδοσιακούς οικισμούς και εξαιρετικό φαγητό με παραδοσιακές γεύσεις.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Ημέρα 1η: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07:00 πρωινή από Πλατεία Ομονοίας για Αίγιο – Εθνική Κορίνθου – Τριπόλεως. Στο Σπαθοβούνι θα κάνουμε στάση για καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε για την Αρχαία Μαντινεία και τον πρωτοχριστιανικού τύπου ναό της Αγίας Φωτεινής, τον οποίο θα επισκεφθούμε. Επόμενος σταθμός η κωμόπολη της Βυτίνας στην οποία θα έχουμε χρόνο για βόλτα, αγορές παραδοσιακών προι’οντων και καφεδάκι. Κατόπιν αναχώρηση μέσω γραφικής διαδρομής μέσα στα έλατα για το Λιμποβίτσι και το σπίτι των Κολοκοτρωναίων. Επίσκεψη και αναχώρηση για τη γαρφική Στεμνίτσα, την ιστορική κωμόπολη της Γορτυνίας με τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για μία σύντομη βόλτα και τσιπουράκι πριν να φτάσουμε στη μπαρουταποθήκη της επανάστασης του 1821, τόπο καταγωγής του Πατριάρχη Γρηγορίου Έ και του Παλαιών Πατρών Γερμανού, την ιστορική Δημητσάνα. Χρόνος για βόλτα και φαγητό. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο εντυπωσιακό χωριό των χτιστάδων τα Λαγκάδια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, βόλτα, διαν/ση.

Ημέρα 2η: Πρωινό και αναχώρηση για Σταυροδρόμι – Τρόπαια – Φράγμα Λάδωνα, στάση για φωτογραφίες και συνεχίζουμε για τη Δάφνη. Παραμονή για βόλτα και καφεδάκι. Συνεχίζουμε για τα Τριπόταμα, στην όμορφη περιοχή του ποταμού με τους παλιούς νερόμυλους και τις πηγές, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό και βόλτα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας μέσω 111.

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κριθεί απαραίτητο προς όφελος των ταξιδιωτών