ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ – ΜΠΡΑΣΟΒ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ - ΣΙΝΑΪΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Ανακαλύψτε τον κρυμμένο θησαυρό αυτής της χώρας, γεμάτη όμορφα δάση, επιβλητικά κάστρα και μαγευτικά βουνά. Χάρη στην πλούσια μεσαιωνική ιστορία της, διαθέτει μερικά από τα όμορφα κάστρα του κόσμου, χτισμένα σε πανέμορφα φυσικά τοπία, ενώ παράλληλα είναι σπαρμένη με παρθένα δάση, τα οποία, μάλιστα φιλοξενούν τον μεγαλύτερο πληθυσμό καφέ αρκούδας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το παζλ συμπληρώνει η ρομαντική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και οι πολύ καλές υπηρεσίες για μια ιδιαίτερη εορταστική απόδραση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ! ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!

ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ : Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας με προκαταβολή 170,οοΕ κατ' άτομο σε μετρητά  έως 30/11 (δεν ισχύει για πιστωτική - χρεωστική κάρτα) και κερδίστε έκπτωση 25,οοΕ κατ' άτομο

Ημέρα 1η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 2η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 3η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 4η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 5η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 6η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 7η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ημέρα 8η : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέω.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με αγγλικούς χαρακτήρες) η οποία δεν πρέπει να έχει εκδοθεί πάνω από 15 χρόνια πριν ή και το ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση στοιχείων σε καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα