5 Ημέρες 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Αναχώρηση: 21/3/19
Επιστροφή:  25/3/19

 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ "Η Πόλη των εκπλήξεων και των συναισθημάτων"

ΝΙΣ – ΤΟΠΟΛΑ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ

Δεν θέλουμε να προλογίσουμε αυτό το ταξίδι, θέλουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τις ομορφιές και τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η υπέροχη πόλη. Εμείς απλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι αυτό το ταξίδι θα είναι μία μοναδική εμπειρία και το Βελιγράδι θα σας γοητεύσει. Επιπλέον κίνητρο είναι οι άριστες υπηρεσίες και η μοναδική ατμόσφαιρα που εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η  : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 05:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό – Ιωάννινα. Σύντομη στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού. Θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και πάντα μέσω της Εγνατίας Οδού θα φτάσουμε στην Ημαθία, όπου στο ύψος του Πλατάνου θα κάνουμε άλλη μία στάση πριν να βρεθούμε στα σύνορα των Ευζώνων. Διατυπώσεις , διέλευση και διασχίζοντας τη χώρα των Σκοπίων με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε τα σύνορα με την Σερβία. Διατυπώσεις , διέλευση και το βραδάκι θα φτάσουμε στη Νις . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η  : ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και ώρα 09:00 σύντομη περιήγηση στη Νις και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Το μεσημέρι άφιξη στην όμορφη νεανική πρωτεύουσα της Σερβίας, το όμορφο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας πρώτη γνωριμία – βόλτα στο πεζόδρομο της Κνέζ Μιχαήλοβα και γιατί όχι μια mini κρουαζιέρα στον Δούναβη (έξοδα εξ ιδίων). Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 3η  : ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ Πρωινό και ξεκινούμε την περιήγηση μας στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε με την Πλατεία Δημοκρατίας, θα δούμε το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο και θα καταλήξουμε στο φρούρειο Καλεμέγκταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα όπου θα δούμε τον Πύργο Νεμπόισα όπου φυλακίστηκε και δολοφονήθηκε ο Ρήγας Φεραίος , το μνημείο του Νικητή και το μνημείο ευγνωμοσύνης προς τη Γαλλία. Στη συνέχεια θα πάμε στον Άγιο Σάββα (τον μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων) αφιερωμένο στον πρώτο Άγιο και Αρχιεπίσκοπο της Σερβίας. Ακολουθεί το Νέο Βελιγράδι με επίσκεψη στο μνημείο του Τίτο και για μεσημέρι μπορούμε να γευματίσουμε σε ένα από τα πλωτά εστιατόρια στο Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στη Κνέζ Μιχαήλοβα και την «Πλάκα» του Βελιγραδίου , την περιοχή της Σκαρντάλια με ταβέρνες και μπαράκια. Διαν/ση.

Ημέρα 4η  : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και αναχώρηση ώρα 09:00 αναχώρηση για τα σύνορα Σερβίας – Σκοπίων μέσω των Τεμπών της Σερβίας. Διατυπώσεις, διέλευση και διασχίζοντας τη χώρα των Σκοπίων θα βρεθούμε νωρίς το απόγευμα στην Γευγελή στα Ελληνο-Σκοπιανά σύνορα και λίγο αργότερα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας, λίγη ξεκούραση και το βράδυ….διασκέδαση στα Λαδάδικα (προαιρετικά). Διαν/ση

Ημέρα 5η  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ) – ΠΑΤΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στην Σουρωτή στην Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου όπου βρίσκεται ο τάφος του Γέροντα Παισίου. Στην συνέχεια επιστροφή στην Θες/νικη. Πανοραμική περιήγηση και χρόνος στην Πλατεία Αριστοτέλους για βόλτα και φαγητό. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος  σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με αγγλικούς χαρακτήρες) ή και το ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση στοιχείων σε καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα