ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

!!!SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Ένα κράμα λαών και πολιτισμών, στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση, μία ατμοσφαιρική πόλη, μυρωδιές, αρώματα, γεύσεις, όλα στο ζενίθ, η Κωνσταντινούπολη στολισμένη από την Ταξίμ έως τον Πύργο του Γαλατά, θα σας μαγέψει, ταξιδεύοντας σας στον χρόνο και στην απόλαυση. Ένα σούπερ πακέτο με διαμονή σε 4* ξεν/χείο στην Πλατεία Ταξίμ και πολύ καλές υπηρεσίες!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 23/12: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 05:30 πρωινή από πλατεία Ομόνοια για Ρίο – Αντίρριο - Ιόνια Οδό - Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού όπου θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και το νομό Γρεβενών για να βρεθούμε στην περιοχή του Πλατάνου όπου θα έχουμε άλλη μία σύντομη στάση. Συνεχίζουμε πάντα μέσω Εγνατίας Οδού και προσπερνώντας την πόλη της Θεσ/νίκης θα φτάσουμε στην όμορφη πόλη της Καβάλας όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Κομοτηνής. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

Ημέρα 2η 24/12: Πρωινό και αναχώρηση ώρα 07:45 για τα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος, διέλευση και αναχώρηση μέσω Μαλγάρων για Ραιδεστό. Φαγητό και συνεχίζουμε για την Πόλη στην είσοδο της οποίας βρίσκεται το Μπαλουκλί, η Ζωοδόχος Πηγή με το Αγίασμα και τους τάφους των Πατριαρχών. Στάση, επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για το ξεν/χείο μας που βρίσκεται στο πιο κεντρικό και κοσμοπολίτικο σημείο της Κων/πολης, την πλατεία Ταξίμ. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο και ελεύθεροι για μία πρώτη βόλτα στην πλατεία και στο πεζόδρομο του Περάν. Δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 3η 25/12: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Παρακολούθηση για όσους το επιθυμούν της λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Πατριαρχικό Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι. Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση μας από το θαύμα των αιώνων την Αγ. Σοφία, συνεχίζουμε με την Στέρνα του Ιουστινιανού, τον Ιππόδρομο, το Μπλέ Τζαμί, την Βλαχέρνα , την Αιγυπτιακή αγορά και άλλα. Το απόγευμα βόλτα στον πεζόδρομο του Πέραν και το βράδυ δείπνο μετά ….μουσικής. Διαν/ση.

Ημέρα 4η 26/12: Πρωινό και ώρα 08:30 συνεχίζουμε την γνωριμία μας με την Βασιλεύουσα με επίσκεψη στο Ντολμά Μπαχτσέ, το παλάτι του τελευταίου Σουλτάνου. Στη συνέχεια (προαιρετικά) κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να θαυμάσουμε τα υπέροχα ελληνικά αρχοντικά. Επιστροφή , ξεκούραση και το βράδυ … χορό της κοιλιάς και χανουμάκια ! Διαν/ση.

Ημέρα 5η 27/12: Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση για την κλειστή αγορά του Καπαλί Τσαρσί με τα χιλιάδες καταστήματα. Κάντε τις βόλτες σας, ψωνίστε και μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στη χώρα του παζαριού. Το μεσημεράκι αναχώρηση για τα σύνορα. Διατυπώσεις , διέλευση και το βραδάκι θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση , ξεκούραση , διαν/ση.

Ημέρα 6η 28/12: Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στη Ξάνθη. Βόλτα στη παλιά πόλη για να θαυμάσουμε τα όμορφα αρχοντικά , αγορές γλυκών για τα οποία η Ξάνθη φημίζεται και αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδών για φαγητό και ξεκούραση.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με αγγλικούς χαρακτήρες) ή και το ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση στοιχείων σε καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα