1 Ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ
Αναχώρηση:20/2/22
Επιστροφή:  20/2/22

 

ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ

                                                                        Κοντινή!!!! Οικονομική!!!! Φυσιολατρική!!!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πάτρα ώρα 08:30 πρωινή για Αίγιο – Ακράτα όπου θα εγκαταλείψουμε την εθνική οδό και θα ανηφορίσουμε προς τις πλαγιές του Χελμού απολαμβάνοντας το ορεινό τοπίο αλλά και την υπέροχη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο.  Άφιξη στη λίμνη.

Χρόνος για πεζοπορία τον γύρο της λίμνης (περίπου 2 ώρες). Όσοι δεν θέλουν να κάνουν τον γύρο μπορούν να περπατήσουν όσο τους επιτρέπει η φυσική τους κατάσταση και κατόπιν να απολαύσουν τον καφέ ή τον χυμό τους με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης και τις γύρω δασωμένες πλαγιές του Χελμού. 


 Το μεσημέρι θα πάμε στη Ζαρούχλα όπου θα έχουμε χρόνο για να εξερευνήσουμε το χωριό και να γευματίσουμε. Το απογευματάκι θα απολαύσουμε τον καφέ μας ή το γλυκό μας στην παραλία της Ακράτας και επιστροφή στην πόλη μας.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πεζοπορία χρειάζεται απαραίτητα ειδικά κλειστά - σταθερά παπούτσια

 Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού όπως επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον. Ακολουθούμε πλήρως όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Υποχρεωτική μάσκα εντός του λεωφορείου και χρήση αντισηπτικού.