2 Ημέρες ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 5/2/22
Επιστροφή:  6/2/22


ΕΛΑΤΗ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

Επισκεφτείτε τη και νιώστε τη μαγεία της Ελληνικής φύσης να σας κατακλύζει.  Απολαύστε την τοπική φιλοξενία και γευτείτε αυθεντικές γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες σε συνδυασμό με την καλή τιμή!!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 6:30 για Ρίο - Αντίρριο - Γαλαξείδι - Ιτέα όπου θα πραγματοποιήσουμε μια στάση για καφέ και στη συνέχεια αναχώρηση για Χάνι Γραβιάς - Αλαμάνα - Λαμία - Δομοκό. (πριν το Δομοκό θα πραγματοποιηθεί μια ολιγόλεπτη στάση). Συνεχίζουμε για Καρδίτσα - Καλαμπάκα. Εδώ θα επισκευθούμε και θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών που θεωρείτε απο τα καλύτερα της Ευρώπης με πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών και πάνω απο 250 ειδη μανιταριών. Στην συνέχεια θα πάμε στο Καστράκι για φαγητό και αργά το μεσημέρι θα ανηφορίσουμε στους βράγχους των Μετεώρων και του Αγίου Στεφάνου. Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στα Τρίκαλα όπου θα δια/σουμε. (Παρατήρηση η διαν/ση ενδέχεται να γίνει στην Ελάτη οπότε το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί αναλόγως χωρίς παραλείψεις). Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση & βόλτα . Το βράδυ (προαιρετικά) φαγητό  σε τοπική ταβέρνα. Διαν/ση.

Ημέρα 2η: Πρωινό και ώρα 09:15 αναχώρηση για Πύλη - Ελάτη την οποία θα προσπεράσουμε για να πάμε στο χιονοδρομικό κέντρο Περτούλι όπου θα παραμείνουμε για μιάμιση ώρα περίπου και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το αλπικό τοπίο, να παίξουμε με το χιόνι και να πιούμε καφεδάκι. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στην όμορφη Ελάτη όπου θα παραμείνουμε για δυόμιση ωρες περίπου για φαγητό και αγορές αναμνηστικών. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση καθ' οδόν. Άφιξη το βράδυ στην Πάτρα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο θα γίνεται έλεγχος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.