1ήμερη ΣΑΒΒΑΤΟ
Αναχώρηση: 12/02/22
Επιστροφή:  12/02/22

 

SEXY LAUNDRY

O Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώνονται με τα «δεσμά του γάμου» από 9 Δεκεμβρίου στο θέατρο Κάππα. Οι δύο τους συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής, με αφορμή την τρυφερή κωμωδία της Michele Riml, «Sexy Laundry», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το “Sexy Laundry” είναι μια ξεκαρδιστική, όσο και συγκινητική κωμωδία, που έχουν παρακολουθήσει ήδη εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση ώρα 09:00 πρωινή απο Πάτρα με προορισμό την Αθήνα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο  να απολαύσετε την  Αθήνα και στην συνέχεια παρακολούθηση της απογευματινής παράστασης στο θέατρο ΚΑΠΠΑ

Ώρα έναρξης παράστασης 18:00 μ.μ. Μετά την λήξη της παράστασης περίπου 20:30 θα έχουμε αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Σπύρος Παπαδόπουλος και Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην τρυφερή κωμωδία «Sexy Laundry»

Οι δύο καλοί ηθοποιοί συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής.

Είκοσι πέντε χρόνια γάμου, τρία παιδιά, λίγα παχάκια, ολίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και ολίγον σεξ. Πού οδεύομεν;

Θ’ αφήσουμε τη συνήθεια να μας βγάλει στα βράχια, ή να πάρουν το τιμόνι τα αισθήματα;

Ή μήπως να το ξαναπάρουμε απ’ την αρχή

Καλά τα ερωτήματα, με τις απαντήσεις τι γινεται;

Ο Λάρι και η Άλις σ’ ένα δωμάτιο πολυτελούς spa ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο Σεξ για Αρχάριους ανά χείρας, αμήχανοι, αξιοθρήνητοι και αξιολάτρευτοι, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις και το ερωτικό πάθος που έχει ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώνονται με τα «δεσμά του γάμου»

Οι δύο τους συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής, με αφορμή την τρυφερή κωμωδία της Καναδής Μισέλ Ριμλ, «Sexy Laundry», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το «Sexy  Laundry», είναι μια κωμωδία που κλείνει το μάτι στη συγκίνηση (ενίοτε και το δράμα) την οποία έχουν παρακολουθήσει θεατές σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή  και στην παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο θα γίνεται έλεγχος.  Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.