2 Ημέρες ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 19/2/22
Επιστροφή:  20/2/22

 

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΗΠΟΙ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

Ελάτε να αποδράσουμε σε ένα σούπερ 2ήμερο στον τόπο των θρύλων & των παραδόσεων!!! Απολαύστε την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης των Ιωαννίνων καθώς και την απίστευτη φυσική ομορφιά των τοπίων της Ηπείρου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πλ. Ομονοίας ώρα 07:00 π.μ. για Ρίο – Αντίρριο – Αμφιλοχία. Στάση 30 λεπτά για το πρωινό μας καφεδάκι. Συνεχίζουμε για Άρτα – Τέροβο – Μπιζάνι όπου βρίσκεται το πολύ ενδιαφέρον μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλη με εκθέματα από την προεπαναστατική περίοδο μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Επίσκεψη και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο όπου θα παραμείνουμε για βόλτα, φαγητό και αγορές παραδοσιακών προϊόντων. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας στο κέντρο της πόλης και απόγευμα ελεύθερο για βόλτα, επίσκεψη στο νησάκι, το κάστρο και την λίμνη. Διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ώρα 08:00 αναχώρηση για να επισκεφτούμε δύο από τα πιο αντιπροσωπευτικά χωριά στο κεντρικό Ζαγόρι. Πρώτη στάση στους Κήπους όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, φωτογραφίες και καφέ (45 λεπτά). Συνεχίζουμε με σύντομη στάση για φωτογραφίες στο περίφημο γεφύρι του Κόκκορη για να βρεθούμε στο Μονοδένδρι. Εδώ θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι την Αγ. Παρασκευή απ’ όπου η θέα στην χαράδρα του Βίκου και τον Βοϊδομάτη είναι συναρπαστική και θα έχουμε χρόνο για φαγητό (περίπου 2 ½ ώρες). Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πολη μας με ενδιάμεση στάση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο θα γίνεται έλεγχος.  Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.