1ήμερη ΚΥΡΙΑΚΗ
Αναχώρηση: 27/2/22
Επιστροφή:  27/2/22

 

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ (Το χωριό απο την σειρά ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ)

& γραφικό ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση 08:00πμ. από Πλατεία Ομονοίας αρχική στάση  για Ισθμό - στάση και συνεχίζουμε από εκεί μέσω Άργους για την όμορφη Καρυά-γνωστή και ως τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι-η οποία αποτελεί ένα απο τα πιο παραδοσιακα και αντιπροσωπευτικα χωριά χτισμένη σε καταπράσινη περιοχή με τρεχούμενα νερά. Παραμονή για βόλτα και καφεδάκι.

Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη πρώτη πρωτεύουσα της ελεύθερης Ελλάδας το γραφικό Ναύπλιο όπου θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να την εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Σημείο αναφοράς η πλατεία Συντάγματος όπου υπάρχει η πρώτη Βουλή των Ελλήνων , το Τριανόν (παλιό τζαμί), το σπίτι του Καποδίστρια, Άγ. Γεώργιο κ.α. , αλλά και όλη η παλιά πόλη με το σπίτι του Όθωνα , το σπίτι του αντιβασιλέα Άρμανσπεργκ, ο Ναός του Αγ. Σπυρίδωνα όπου έγινε η δολοφονία του Καποδίστρια , το μουσείο κομπολογιού, η βόλτα με το τρενάκι , η βαρκάδα μέχρι το Μπούρτζι είναι κάποια από αυτά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Ναύπλιο. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για επιστροφή στη πόλη μας.

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλωμένο από το εσωτερικό περιβάλλον. Υποχρεωτική η μάσκα εντός του λεωφορείου και χρήση αντισηπτικού.