5 Ημέρες  ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αναχώρηση: 17/07/21
Επιστροφή:  21/07/21

 

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ " Η Πεταλούδα του Αιγαϊου"

Μία από τις ομορφότερες Χώρες του Αιγαίου, υπέροχες, ήμερες παραλίες και μια εντυπωσιακή ενδοχώρα σας περιμένουν ανάμεσα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, στην ξεχωριστή Αστροπαλιά!!!! Είναι από αυτούς τους προορισμούς που μαθαίνονται στόμα με στόμα, παρέα την παρέα και ποτέ δεν έγιναν πρωτοσέλιδα σε περιοδικά. Είναι από αυτά τα νησιά που ο καθένας που έχει πάει έχει πάντα να θυμηθεί μια τρυφερή ή συναρπαστική ιστορία. Ελάτε να ζήσετε την δική σας σε ένα ανοιχτό παράθυρο στο Αιγαίο, μια πεταλούδα που στα φτερά της ταξιδεύουν καλοκαιρινά όνειρα... 

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 3* SUP MALTEZANA BEACH HOTEL 

Το καλύτερο οργανωμένο ξεν/χείο της Αστυπάλαιας

ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ !

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η  :Συγκέντρωση και αναχώρηση 02:00 πρωινή από πλατεία Ομόνοιας (αρχική στάση) για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο της Blue Star Ferries και 06:45 αναχώρηση για ταξίδι στο Αιγαίο και το όμορφο νησί της Αστυπάλαιας. Άφιξη περίπου 16:00, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Ανάληψη (ή Μαλτεζάνα). Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, μπάνιο. Νωρίς το βραδάκι αναχώρηση για πρώτη γνωριμία με τη Χώρα της Αστυπάλαιας, δια/νση.

Ημέρα 2η :Πρωινό και ώρα 9:00 π.μ. αναχώρηση για περιπλάνηση και ξενάγηση στη γραφική Χώρα του νησιού. Θα δούμε το βενετσιάνικο κάστρο των Γκουερίνι, τις δύο κατάλευκες εκκλησιές που είναι μέσα στο κάστρο, την Παναγία Ευαγγελίστρια και τον Άγιο Γεώργιο, στη συνέχεια θα πάμε στη Μεγάλη Παναγιά που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η αυλή με το ασπρόμαυρο βοτσαλωτό δάπεδο, θα δούμε το μοναδικό στον κόσμο βρεφικό νεκροταφείο, τους 8 παραδοσιακούς ανεμόμυλους και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια θα πάμε στο Λιβάδι για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το απόγευμα ελεύθεροι να απολαύσετε το μπάνιο σας και να κάνετε έναν περίπατο μέχρι τον Σχοινώντα (βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον οικισμό της Ανάληψης). Διαν/ση.

Ημέρα 3η : Πρωινό και προαιρετικά (έξοδα εξ ιδίων) θαλάσσια εκδρομή στα νησάκια Κουνούπι και Κουτσομύτι με την πεντακάθαρη θάλασσα, τα καταγάλανα νερά και τις υπέροχες ακρογιαλιές ή ελεύθερη ημέρα για να απολαύσετε τη θάλασσα και να ξεκουραστείτε. Το απόγευμα θα πάμε στη Χώρα για να συνεχίσουμε την περιπλάνηση μας και να δούμε την Παναγία την Πορταϊτισσα που είναι μια από τις ωραιότερες εκκλησίες των Δωδεκανήσων με το Εκκλησιαστικό Μουσείο και να απολαύουμε το ποτό μας αγναντεύοντας το Κάστρο, διαν/ση.

Ημέρα 4η : Πρωινό και περιήγηση στη Μαλτεζάνα και τον Σχοινώντα. Θα δούμε τα Λουτρά Ταλαρρά, το μνημείο του Γάλλου Ναυάρχου Μπιγκόν και το ναό του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια απολαύστε το μπάνιο σας στο Στενό. Ξεκουραστείτε και το βραδάκι θα απολαύουμε το δείπνο δώρο του γραφείου και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο δικό μας αποχαιρετιστήριο πάρτυ γύρω από την όμορφη πισίνα του ξενοδοχείου μας. Διαν/ση.

Ημέρα 5η : Έχετε χρόνο για μια τελευταία πρωινή βουτιά πριν να απολαύσετε το πρωινό σας και φτιάξετε τις βαλίτσες σας. Ώρα 10:45 αναχώρηση για την λιμνοθάλασσα του Βαθιού όπου με βαρκάκι (προαιρετικά έξοδα εξ ιδίων ) όποιοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο και να δουν τις βραχογραφίες. Οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ η το ουζάκι τους. Το μεσημέρι θα πάμε στην Χώρα όπου θα έχουμε χρόνο για μια τελευταία βόλτα και αγορές παραδοσιακών προϊόντων και αναμνηστικών. Το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά στις 18:00 με τις υπέροχες εικόνες του νησιού να μας συνοδεύουν στο ταξίδι της επιστροφής.

Ημέρα 6η : Νωρίς το πρωί της 6ης ημέρας  22/7  άφιξη 05:00 στον Πειραιά. Αποβίβαση και αναχώρηση με το πούλμαν για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφεδάκι.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς βέβαια παραλήψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε την πράσινη βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από rapid test ή self test έως και 24 ώρες πριν από το ταξίδι.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον. Επίσης τα καλύμματα που επιλέγουμε για τις εκδρομές μας είναι εγγυημένα και ακολουθούν πλήρως όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Για αυτό χρησιμοποιούμε επώνυμα και επιλεκτικά καταλύματα προς όφελος και προστασίας του πελάτη μας