Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη ανεξερεύνητους θησαυρούς.....σας περιμένουμε να τους ανακαλύψουμε.......μαζί!! 

Ο κορονοιός μπορεί να επηρέασε τη ζωή μας και τα ταξιδιωτικά μας σχέδια εμείς όμως καθώς είμαστε......γεννημένοι ταξιδιώτες έχουμε ετοιμάσει συναρπαστικές αποδράσεις στη φύση με δραστηριότητες για μικρούς & μεγάλους με ασφάλεια, υπευθυνότητα και όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις διασφαλίζοντας τη διασκέδαση αλλά και την υγεία των πελατών μας.  

 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 

02/01/21   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Τιμή κατ' άτομο  23,οο€   Παιδικό - Φοιτητικό - Παρέες 8  + άτομα 20,οο€

03/01/21   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΧΕΛΜΟΥ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Τιμή κατ' άτομο  15,οο€   Παιδικό - Φοιτητικό - Παρέες 8  + άτομα 13,οο€

06/01/21   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑ

Τιμή κατ' άτομο  23,οο€   Παιδικό - Φοιτητικό - Παρέες 8  + άτομα 20,οο€

10/01/21   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Τιμή κατ' άτομο  23,οο€   Παιδικό - Φοιτητικό - Παρέες 8  + άτομα 20,οο€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Επειδή προκύπτουν συνέχεια αλλαγές ή τροποποιήσεις στον προγραμματισμό των εκδρομών λόγω και συνθηκών σας συνιστούμε κατά την επικύρωση συμμετοχής σας να επιβεβαιώνεται την ημερομηνία και την τιμή συμμετοχής. Η επικύρωση συμμετοχής σε όλες τις εκδρομές γίνεται  κατόπιν προκ/λής.  Επίσης λόγω μέτρων υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών.

 Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια. Θα τους βρείτε αναρτημένους στην ιστοσελίδα μας και επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από το γραφείο μας.

{/tabs}