3 Ημέρες  SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!  ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αναχώρηση: 02/07/21
Επιστροφή:  04/07/21

 

ΣΚΥΡΟΣ

Ένα σούπερ 3ήμερο στο νησί των αντιθέσεων που θα σας εκπλήξει με τις ομορφιές του αλλά και με την διατήρηση της αρχαίας παράδοσής του με διαμονή στο πολύ καλό 4* SKIROS PALACE HOTEL

           

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1ηΣυγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 05:00 πρωινή για Κόρινθο – Αττική οδό – Αθηνών Λαμίας – Χαλκίδα – Αμάρυνθο – Αλιβέρι – Κύμη με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν. Άφιξη στην Κύμη και στην συνέχεια επιβίβαση στο F/boat και απόπλους 12:00. Μετά από ταξίδι μιάμισης ώρας περίπου φτάνουμε στην Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου. Αποβίβαση, χρόνος για φαγητό στην συνέχεια αναχώρηση για το ξεν/χείο μας SKIROS PALACE στην περιοχή Γυρίσματα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, μπάνιο. Αργά το απόγευμα θα πάμε στον Κάβο να πιούμε καφέ και να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση και εξερεύνηση του Νότιου μέρους της Σκύρου. Θα φτάσουμε μέχρι το οροπέδιο του Άρη και τον Βουκεφάλα. Στη διαδρομή μας αν είμαστε τυχεροί ίσως δούμε τα περίφημα Σκυριανά αλογάκια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Βόρεια πλευρά του νησιού τη Μερόη και την Ατσίτσα. Μπάνιο και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βραδάκι μετά το δείπνο, βόλτα στη Χώρα για εξερεύνηση, διαν/ση.

Ημέρα 3ηΠρωινό και ώρα 09:30 ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το όμορφο νησί της Σκύρου. Θα ανηφορίσουμε μέχρι το Κάστρο και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο θα επισκεφθούμε , θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς τη Χώρα και θα βγάλουμε φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Χώρας για να βρεθούμε στη πλατεία της αιώνιας ποίησης με το άγαλμα του Ρούμπερτ Μπρούκ και θα επισκεφθούμε το μουσείο Φαλτάϊτς και το αρχαιολογικό.. Μπάνιο, φαγητό στις Αχερούνες και στην συνέχεια θα πάμε στο  λιμάνι της Λιναριάς, επιβίβαση στο F/B και ώρα 19:00 αναχώρηση για το λιμάνι της Κύμης. Αποβίβαση και αναχώρηση με το πούλμαν για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς βέβαια παραλήψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε την πράσινη βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από rapid test ή self test έως και 24 ώρες πριν από το ταξίδι.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.