1ήμερη Εκδρομή 28ης Οκτωβρίου
Αναχώρηση: 28/10/20
Επιστροφή:  28/10/20

 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΑΞΙΩΤΙΣΣΑ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ (ΖΕΛΙΟΣ ΓΗ) - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ξενάγηση στο βοτανικό κήπο της Δυτ. Ελλάδος με 3.500 είδη φυτών (6 κήπους: Αγγέλων - Διαλογισμού  Λαχανόκηπος - Βοτανόκηπος -  Αμπελώνας – Ελάφια)

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση κοντινή & οικονομική !!!

Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 08:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο - Παναγία Παναξιώτισσα. Μια εκκλησία 10ου αιώνα, καθολικό παλιού βυζαντινού μοναστηριού με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Σύντομη επίσκεψη και συνεχίζουμε για τον Βοτανικό Κήπο όπου θα έχουμε ξενάγηση 1 ½ ώρα περίπου κατά την οποία θα επισκεφτούμε τους 6 θεματικούς κήπους, θα ενημερωθούμε για τα βότανα, θα δούμε το θέατρο των προτομών, θα ταΐσουμε τα ελαφάκια, θα δούμε τον……..Λευκό Πύργο φτιαγμένο από 12.000 χιλιάδες γυάλινα μπουκάλια και θα πιούμε το καφεδάκι μας. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα στον κήπο των Ηρώων, στο ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη και θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας στη φημισμένη ταβέρνα του Δημητρούκα ή σε κάποια από τις υπόλοιπες. Απογευματινό καφεδάκι και γλυκό στο γραφικό ενετικό λιμανάκι της Ναυπάκτου και επιστροφή στην πόλη μας.

 Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού όπως επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον. Ακολουθούμε πλήρως όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Υποχρεωτική μάσκα εντός του λεωφορείου και χρήση αντισηπτικού.

Μέγιστος αριθμός ατόμων σε πούλμαν 52 θέσεων είναι τα 32 άτομα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο  : 15,οο€

ΠΑΙΔΙΚΟ -- ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - Παρέες 8+ άτομα : 13,οο€
 

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει :

  • Την  μεταφορά με το πούλμαν
  • Συνοδός γραφείου - ξενάγηση

Δεν περιλαμβάνει :  Την είσοδο στον Βοτανικό Κήπο 4,οο€ ανά άτομο