1 Ημέρα
Αναχώρηση: 30/05/21
Επιστροφή:  30/05/21

 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΟΗΣ              

Ελάτε να γνωρίσουμε το «Δάσος των Κενταύρων» και να απολαύσουμε τα υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα του μοναδικού αυτοφυούς δρυοδάσους των Βαλκανίων!!

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση τώρα 08.00 πρωινή από Πάτρα και μέσω 111 θα περάσουμε από το Σταυροδρόμι, θα δούμε τη τεχνητή λίμνη Πύρου – Παραπύρου και θα φτάσουμε στο χωριό Πανόπουλο. Εδώ θα κάνουμε στάση για το καφεδάκι μας και στη συνέχεια θα πάμε στο χωριό Φολόη όπου με τοπικό οδηγό θα κάνουμε μια πεζοπορία μέσα σε ένα από τα σπανιότερα δρυοδάση της Ευρώπης που βρίσκεται σε οροπέδιο και οφείλει το όνομα του στον Κένταυρο Φόλο. Εφόσον είναι ανοιχτό θα επισκεφτούμε το μουσείο Φολόης που θα μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το δάσος και τις διαδρομές. Όσοι επιθυμούν να κάνουν πεζοπορία διάρκειας 2 ώρες περίπου θα ξεκινήσουν με τον τοπικό οδηγό. Οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μικρές βόλτες γύρω και μέσα από το χωριό της Φολόης. Φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι συμμετάσχουν στην πεζοπορία πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλα παπούτσια

 Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού όπως επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον. Ακολουθούμε πλήρως όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Υποχρεωτική μάσκα εντός του λεωφορείου και χρήση αντισηπτικού.

Μέγιστος αριθμός ατόμων σε πούλμαν 52 θέσεων είναι τα 32 άτομα.