ΑΜΟΡΓΟΣ & ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ "Στο απέραντο Γαλάζιο "

5ήμερη
Αναχώρηση: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Επιστροφή:  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

 

 Στο νησί του απέραντου γαλάζιου &

την Πολυνησία της Ελλάδας με τον εξωτικό βυθό

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 2η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 Ο Luc Besson, την ερωτεύτηκε γιατί είναι μοναδική, πλανεύτρα και πανέμορφη. Ανήκει βλέπετε στα αξέχαστα νησιά που αν πατήσεις μια φορά το πόδι σου, θες συνεχώς να επιστρέφεις. Ελάτε να ταξιδέψουμε στα γραφικά σοκάκια της και τις ομορφιές της ιδιαίτερης Αμοργού. Και φυσικά εκεί κοντά της τα best off….απο τις Μαλδίβες του Αιγαίου…τα σμαραγδένια μικρόνησα στις Κυκλάδες με τον εξωτικό βυθό αλλά και την ναυτική παράδοση από την Επανάσταση του 1821…Κουφονήσια!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1 η

Ημέρα  2η:   

Ημέρα  3η 

Ημέρα  4η 

Ημέρα 5η :  

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 Σημείωση! Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλήψεις


 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  –  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ !  Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η  Αμοργός είναι ένα νησί που δεν διαθέτει αστική συγκοινωνία και γενικότερα μέσα μαζικής μεταφοράς για αυτό και το γραφείο μας περνάει μαζί το πούλμαν στο νησί που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τις μετακινήσεις.  Επίσης όσον αφορά τα δρομολόγια των πλοίων είναι μία μόνο  γραμμή  και  ένα  δρομολόγιο  οπότε  δεν  υπάρχει  άλλη  επιλογή   όσον  αφορά  το ναυτιλιακό. Προς καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων καθώς και αποφυγή στον να μην βρίσκεται θέσεις να κάτσετε το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει  αριθμημένες θέσεις τύπου αεροπορικού καθίσματος ώστε να μην μπορεί να κάτσει  κανένας στην θέση σας. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα σαλόνια αλλά με  αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε και σίγουρο κάθισμα.

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι  η Αμοργός δεν διαθέτει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με πολυτελή συγκροτήματα και σε γενικές γραμμές η επιλογή για την διαμονή είναι περιορισμένηειδικά στις περιπτώσεις γκρουπ .

Το γραφείο μας   τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει η   διαμονή   να γίνεται σε ένα παραδοσιακό ξεν/χείο στην Αιγιάλη το PELAGOS HOTEL το οποίο θεωρείται από τα πιο καθαρά και φιλόξενα καταλύματα του νησιού με προσωπική φροντίδα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες και τηρώντας πάντα τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής .   Έτσι ο κόσμος μένει πολύ ευχαριστημένος αλλά και βέβαιος εξασφαλίζοντας στον πελάτη την   σιγουριά μιας ασφαλούς διαμονής και βιώνοντας ταυτόχρονα από κοντά την φιλοξενία για την οποία φημίζονται οι Αμοργιανοί.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.Επίσης τα καλύμματα που επιλέγουμε για τις εκδρομές μας είναι εγγυημένα και ακολουθούνπήρως όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ