3 Ημέρες SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 12/2/22
Επιστροφή:  14/2/22

 

!!!SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Πάνω στην οροσειρά της Ροδόπης , στην πλευρά της Βουλγαρίας, βρίσκεται το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας και η μικρή αλλά πολύ γραφική μεσαιωνική πόλη του Μπάνσκο. Αν θέλετε λοιπόν να χαρείτε όμορφα τοπία, βόλτες στα όμορφα καλντερίμια, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε είναι η καλύτερη πρόταση για μια 3ήμερη εξόρμηση και μάλιστα σε σούπερ τιμή!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Αναχώρηση ώρα 04:00 πρωινή Στάση για καφέ και μέσω Εγνατίας οδού με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για τα σύνορα του Προμαχώνα. Έλεγχος και οδεύουμε για Μπάνσκο κατά μήκος της γραφικής κοιλάδας του Στρυμόνα και του παραπόταμου αυτού Ρίλσκι. Άφιξη στο Μπάνσκο αργά το μεσημέρι, τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, πρώτη γνωριμία, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ελεύθερη ημέρα να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.  Επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο. Απολαύστε την καταπληκτική θέα, παιχνίδια με το χιόνι, ένα ποτήρι ζεστό κρασί ή τον καφέ σας. Εξερευνήστε τα γραφικά καλντερίμια της μεσαιωνικής πόλης με τα μικρομάγαζα και τις ταβέρνες. Επισκεφθείτε το ναό της Αγ. Τριάδος. Δειπνο, διαν/ση (Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση - έξοδα εξ'ιδίων)

Ημέρα 3η : ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΠΑΤΡΑ Πρωινό και αναχώρηση ώρα 09:45 για το Σαντάνσκι, την πόλη του Σπάρτακου. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο για βόλτα και φαγητό και αργά το μεσημέρι αναχώρηση για τα σύνορα. Έλεγχος, διέλευση και αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Επιστροφή στην πόλη μας περίπου στις 22:00μ.μ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να γίνει και αντίστοφα δηλαδή την πρώτη ημέρα να έχουμε επίσκεψη στο Σαντάνσκι αντί για την τελευταία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς και ταυτότητα τελευταίας δεκαπενταετίας ή ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ τα οποία και θα πρέπει να προσκομίζεται στο γραφείο με την δήλωση συμμετοχής (και το πιστοποιητικό εμβολιασμού) για καταγραφή απαραίτητων στοιχείων που αφορούν την διέλευση συνόρων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.