5 Ημέρες SUPER ΤΙΜΗ
Αναχώρηση: 22/4/20
Επιστροφή:  26/4/20

 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ "Η Πόλη των εκπλήξεων και των συναισθημάτων"

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΝΙΣ - ΣΚΟΠΙΑ

Δεν θέλουμε να προλογίσουμε αυτό το ταξίδι, θέλουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τις ομορφιές και τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η υπέροχη πόλη. Εμείς απλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι αυτό το ταξίδι θα είναι μία μοναδική εμπειρία και το Βελιγράδι θα σας γοητεύσει. Επιπλέον κίνητρο είναι οι άριστες υπηρεσίες και η μοναδική ατμόσφαιρα που εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η  : Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 04:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό – Μπιζάνι. Σύντομη στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού. Θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και πάντα μέσω της Εγνατίας Οδού θα φτάσουμε στην Ημαθία, όπου στο ύψος του Πλατάνου θα κάνουμε άλλη μία στάση πριν να βρεθούμε στα σύνορα των Ευζώνων. Διατυπώσεις , διέλευση και διασχίζοντας τη χώρα των Σκοπίων με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε τα σύνορα με την Σερβία. Διατυπώσεις , διέλευση και το βραδάκι θα φτάσουμε στη νεανική πρωτεύουσα της Σερβίας το όμορφο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο. διαν/ση.

Ημέρα 2η  : ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ Πρωινό και ξεκινούμε την περιήγηση μας στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε με την Πλατεία Δημοκρατίας, θα δούμε το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο και θα καταλήξουμε στο φρούρειο Καλεμέγκταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα όπου θα δούμε τον Πύργο Νεμπόισα όπου φυλακίστηκε και δολοφονήθηκε ο Ρήγας Φεραίος , το μνημείο του Νικητή και το μνημείο ευγνωμοσύνης προς τη Γαλλία. Στη συνέχεια θα πάμε στον Άγιο Σάββα (τον μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων) αφιερωμένο στον πρώτο Άγιο και Αρχιεπίσκοπο της Σερβίας. Ακολουθεί το Νέο Βελιγράδι με επίσκεψη στο μνημείο του Τίτο και για μεσημέρι μπορούμε να γευματίσουμε σε ένα από τα πλωτά εστιατόρια στο Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στη Κνέζ Μιχαήλοβα και την «Πλάκα» του Βελιγραδίου , την περιοχή της Σκαρντάλια με ταβέρνες και μπαράκια. Διαν/ση.

Ημέρα 3η  : ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ Πρωινό και αναχώρηση για την ειδυλλιακή πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα με δασώδεις λόφους κατά μήκος του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη πόλη Σρέμσκι Καρλοβσκι ή αλλιώς όπως ονομάζεται Μπαρόκ Πόλη, με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, όπως το Πατριαρχείο, η Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο, το πρώτο σχολείο Μέσης  Εκπαίδευσης , καθώς και το γνωστό ιστορικό παρεκκλήσι της Ειρήνης. Επόμενος σταθμός μας το «Γιβραλτάρ του ∆ούναβη», όπως συνήθως αποκαλείται η πόλη του Νόβι Σαντ. Θα δούμε το φρούριο Πετροβαράντιν, και σττην κεντρική πλατεία της Ελευθερίας με τον κεντρικού πεζοδρομο της πόλης θα έχουμε  χρόνος ελεύθερος για βόλτες , φωτογραφίες. Στην συνέχεια επιστροφή  το βράδυ στο Βελιγράδι, δείπνο, διαν/ση

Ημέρα 4η : ΝΙΣ - ΣΚΟΠΙΑ Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση για την άλλη μεγάλη πόλη της Σερβίας το Νις. Περιήγηση στο κέντρο και το Κάστρο. Λίγος χρόνος για πρόχειρο φαγητό και αναχώρηση για τα σύνορα Σερβίας - Σκοπίων. Διατυπώσεις, διέλευση. Νωρίς τοα πόγευμα θα φτάσουμε στην πόλη των Σκοπίων. Σύντομη περιήγηση στο κέντρο και τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας. ξεκούραση, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 5η  : Πρωινό και  ώρα 08:30 αναχωρηση για τα σύνορα Γευγελή. Διέλευση και επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ, φαγητό, ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.

 

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της σειράς των επισκέψεων  σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με αγγλικούς χαρακτήρες) έκδοση 2005 και μετά ή και το ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση στοιχείων σε καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα