ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ GEORGADAS TRAVEL

 

Κρατάμε όλα όσα κάνουν τα ταξίδια μας μοναδικά!!!

Αλλάζουμε μόνο συνήθειες…

 

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία συνεχίζουμε όλα τα ταξίδια που έχετε αγαπήσει!!!  Παράλληλα εμπλουτίζουμε τους προορισμούς και τις υπηρεσίες μας με μοναδικές εξορμήσεις στη φύση (πεζοπορία, rafting κ.α.), θεματικά πάρκα, εξερεύνηση και γνωριμία με μικρούς απομονωμένους οικισμούς που κρύβουν θησαυρούς και…δεν έχουν συνωστισμό.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ:  Σε όλες τις εκδρομές επιλέγουμε ξενοδοχεία & ξενώνες τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (απολύμανση δωματίων, σχολαστικός καθαρισμός, τήρηση αποστάσεων, μάσκες).

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ  – ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ: Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού στα σημεία που επισκεπτόμαστε και όπου αυτό είναι εφικτό. Πριν από κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών και λαμβάνουμε ειδικές προφυλάξεις εφόσον απαιτείται.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα λεωφορεία μας.  Περιορισμό των θέσεων στο 85% (έως και σήμερα) και σε διάταξη τέτοια που να διασφαλίζει απόσταση μεταξύ των επιβατών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες (οδηγό – αρχηγό – επιβάτες).  Στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.  Ο οδηγός είναι εφοδιασμένος με απολυμαντικό με το οποίο ψεκάζει όλα τα σημεία επαφής μετά από κάθε δρομολόγιο. Πραγματοποιείται καθολική απολύμανση σε όλη την καμπίνα του λεωφορείου με ειδικό συνεργείο μία φορά τον μήνα και διαθέτει πιστοποιητικό απολύμανσης.  Το λεωφορείο διαθέτει αντισηπτικό διάλυμα για χρήση από τους επιβάτες κατά την είσοδο και έξοδο από αυτό.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ:

Κάντε την κράτηση σας έγκαιρα!!!

Θα σας ζητήσουμε προκαταβολή μόλις  επιβεβαιωθεί η αναχώρηση της εκδρομής, βάσει των συμμετοχών αλλά και εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες επιτρέπουν την πραγματοποίηση της.  Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών η εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί σας επιστρέφουμε εξ ολοκλήρου το ποσό που έχετε καταβάλει. (Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, δεν επιστρέφεται η προμήθεια της τράπεζας 1%, η οποία κρατείται αυτόματα).

Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά ή μέσω email. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας εύκολα με τραπεζική κατάθεση ή internet banking στους λογαριασμούς του γραφείου. 

Σε περίπτωση που θα μας επισκεφτείτε στο γραφείο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και η είσοδος γίνεται ανάλογα με το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τετραγωνικό.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ : Για να μπορέσετε να συμμετέχετε σε ημερήσιες ή διήμερες εκδρομές θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά, να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test με την ανάλογη βεβαίωση την παραμονή της αναχώρησης το οποίο έχει διάρκεια έως και 48 ώρες.  

Για να μπορέσετε να συμμετέχετε σε εκδρομές από τρεις ημέρες και άνω  θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το οποίο να μην έχει λήξει.  

Σε κάθε περίπτωση επειδή η επιδημιολογική κατάσταση είναι ρευστή και τα μέτρα προστασίας/συμμετοχής μπορεί να αλλάξουν, παρακαλώ να επικοινωνείτε με το γραφείο μας για πιο έγκαιρη ενημέρωση.