Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

  Γνωριμία με τις ομορφιές της γείτονα Χώρας ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ 4ημ 30/5-2/6

  235,00 

  Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :  

  Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 100,οοΕ κατ' άτομο έως 10/4/24 εφόσον θέλετε να επωφεληθείτε την έκπτωση και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. 

  Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 20/5/24 υποχρεωτικά διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα .

      Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις  μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι μας δίδεται από τα ξεν/χεία αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να επικυρώσουμε τα δωμάτια με χρήματα.     ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) ιδιαίτερα σε περιόδους με αυξημένη ζήτηση ή επίσημων αργιών γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :
  • Για ακύρωση από 1/5 έως 15/5/24 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 100,οο€ κατ’ άτομο
  • Για ακύρωση από 16/5/24 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής της εκδρομής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.
   

  ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου έκδοση της τελευταίας 15ετίας ή  ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση απαραίτητων στοιχείων διέλευσης συνοριακών σταθμών

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!! Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας, σημαίνει ταυτόχρονα και χωρίς επιφύλαξη, την αποδοχή των όρων συμμετοχής και γενικών πληροφοριών που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια και μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.georgadastravel.gr ή  να ενημερωθείτε από το γραφείο μας.

  Στα χνάρια των Ελλήνων της ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ 10ήμερη οδική 28/6 – 7/7

  750,00 

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

  Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία οι πληρωμές των ταξιδιών που ξεπερνούν τα 500,οο€ θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή χρεωστικής – πιστωτικής κάρτας

   

   Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 300,οο€ κατ' άτομο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή χρεωστική - πιστωτική κάρτα  έως 1/5/24 & εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

  Η εξόφληση υπολοίπου θα πρέπει να γίνει  υποχρεωτικά το αργότερο έως 12/6/24 διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να είναι προεξοφλημένα και ιδιαίτερα στα ταξίδια εξωτερικού

  ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το γραφείο προπληρώνει τα ξενοδοχεία και υπάρχουν δεσμεύσεις και όροι που δεν ορίζει, γι’ αυτό και δεν μπορούν να γίνουν δεκτές ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων ακόμη και για λόγους υγείας πέραν των ημερομηνιών και τον όσων αναγράφονται παρακάτω :

   

  • Από 2/5/24 έως 31/5/24 ακυρωτικά 300,00€ ανά άτομο
  • Από 1/6 Έως και την αναχώρηση δεν γίνεται δεκτή καμία ακύρωση ακόμη και για λόγους υγείας και πληρώνεται στο γραφείο ολόκληρο το ποσό της εκδρομής εκτός και αν ο πελάτης ο ίδιος αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο το αργότερο έως 20/6/24

   

  Σημαντική παρατήρηση! Τα ανωτέρω ακυρωτικά ισχύουν και σε περίπτωση νόσησης covid. Όποιος επιθυμεί υπάρχει ειδική ταξιδιωτική ασφάλιση σε περίπτωση covid όπου μπορείτε να βγάλετε με την ανάλογη χρέωση.

  “ΤΟΣΚΑ” του Τζάκομο Πουτσίνι στο ΗΡΩΔΕΙΟ 1ημ 11/6

  75,00 

  Παρατήρηση! Η δέσμευση θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκ/λής μόνο σε μετρητά ποσού 60,οο€ που αφορά την προαγορά του εισιτηρίου της Οπερας  & την δέσμευση θέσης στο πούλμαν έως 31/5/24.

   

  Παρακαλούμε ιδιαίτερα να τηρήσετε την προσθεσμία που σας αναφέρουμε διότι ειδικά για το Ηρώδειο οι προθεσμίες προαγοράς είναι αυστηρές

   

  Προσοχή! Δεν δεχόμαστε κρατήσεις θέσεων μόνο για την παράσταση χωρίς την μεταφορά

   

  ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ : Σε περίπτωση ακύρωσης το ποσό των 60,οο€ που αφορά την αγορά του εισιτηρίου του Λυρικής καθώς και την θέση στο πούλμαν  δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση ούτε υγείας και δεν μπορεί να συμψηφιστεί με άλλη εκδρομή η υπηρεσία εκτός και αν υπάρχει λίστα αναμονής πελατών ή αντικαταστήσει ο ίδιος ο πελάτης την θέση του με άλλο άτομο.

   Έως και  7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί όλο το ποσό συμμετοχής της εκδρομής και για την θέση στο πούλμαν εκτός και αν αντικαταστήσει ο ίδιος ο πελάτης την θέση του με άλλο άτομο ή υπάρχει λίστα αναμονής

   

  Παρατήρηση! Το γραφείο δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αλλαγή η τροποποίηση του προγράμματος της παράστασης στα θέατρα όπως αναβολή, καθυστέρηση , αλλαγή ώρας ή και αύξηση των τιμών του εισιτηρίου.

   

  ΤΡΟΙΖΟΝΙΑ “Το νησί του Κορινθιακού” 1ήμερη 16/6

  20,00 

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής σε μετρητά ποσού 10,00€ κατ’  άτομο .

  ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Για ακύρωση έως και 6 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής κατ’ άτομο εκτός και αν ο πελάτης αντικαταστήσει ο ίδιος τη θέση με άλλο άτομο.

  Απόδραση Αγίου Πνεύματος στην γραφική “ΚΑΡΥΣΤΙΑ – ΜΑΡΜΑΡΙ” 3ήμ 22 – 24/6 Σίγουρη αναχ

  225,00 
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :

  Σας ενημερώνουμε ότι οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Σας συστήνουμε να προχωράτε σε έγκαιρες κρατήσεις ειδικά σε περιόδους με αυξημένη ζήτηση και επίσημες αργίες διότι οι θέσεις εξαντλούνται αμέσως

  Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :

  Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 80,οοΕ κατ' άτομο έως 20/5/24 εφόσον θέλετε να επωφεληθείτε την έκπτωση και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

  Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 14/6/24 υποχρεωτικά διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα .

  Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις  μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που μεσολαβούν επίσημες αργίες με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση διότι μας δίδεται από τα ξεν/χεία αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να εκδώσουμε τα ναυτιλιακά εισιτήρια και να επικυρώσουμε τα δωμάτια με χρήματα.

  ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία και τα ναυτιλιακά εισιτήρια προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο (ακόμη και υγείας ) ιδιαίτερα σε περιόδους με αυξημένη ζήτηση ή επίσημων αργιών γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης :

  • Για ακύρωση από 25/5 έως 10/6/24 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 80,οο€ κατ’ άτομο
  • Για ακύρωση από 11/6/24 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξολοκλήρου το ποσό συμμετοχής της εκδρομής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!! Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας, σημαίνει ταυτόχρονα και χωρίς επιφύλαξη, την αποδοχή των όρων συμμετοχής και γενικών πληροφοριών που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια και μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.georgadastravel.gr ή  να ενημερωθείτε από το γραφείο μας.

  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΛΙΜΕΝΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 3ημ 24-26/7

  195,00 
  Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :

  Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής ποσού 80,οο€ κατ’ άτομο έως 15/6/24

  Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 15/7/24 υποχρεωτικά  διότι σύμφωνα με το νέο φορολογικό κώδικα τα πάντα θα πρέπει να φαίνονται προεξοφλημένα  πριν από οποιαδήποτε αναχώρηση εκδρομής.  

  Θα πρέπει να κατανοείτε και να προβαίνετε σε έγκαιρες κρατήσεις μέχρι την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ημερομηνία διότι ιδιαίτερα σε περιόδους που υπάρχει αυξημένη κίνηση  μας δίδεται από τα ξεν/χεία αντίστοιχα option ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να κάνουμε οριστική πληρωμή για την επικύρωση των δωματίων  με χρήματα.

    ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ : Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο ( ακόμη και υγείας) ιδιαίτερα στις υψηλές περιόδους γι’ αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περιπτώσεις ακύρωσης
  • Για ακύρωση από 25/06 έως 10/7/24 υπάρχει κράτηση της προκαταβολής 60,οο€ κατ’ άτομο
  • Για ακύρωση από 11/7/24 έως και την ημέρα της αναχώρησης της εκδρομής υπάρχουν ακυρωτικά 100% ακόμα και για λόγους υγείας και θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο εξ' ολοκλήρου το ποσό συμμετοχής εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με άλλο άτομο.
   

  Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια. Θα τους βρείτε αναρτημένους στην ιστοσελίδα μας www.georgadastravel. και επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε και από το γραφείο μας.