3 Ημέρες SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναχώρηση: 24/3/20
Επιστροφή:  26/3/20

 

!!!SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Πάνω στην οροσειρά της Ροδόπης , στην πλευρά της Βουλγαρίας, βρίσκεται το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας και η μικρή αλλά πολύ γραφική μεσαιωνική πόλη του Μπάνσκο. Αν θέλετε λοιπόν να χαρείτε όμορφα τοπία, βόλτες στα όμορφα καλντερίμια, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε είναι η καλύτερη πρόταση για μια 3ήμερη εξόρμηση την 25η Μαρτίου και μάλιστα σε σούπερ τιμή!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η : Αναχώρηση ώρα 06:00 πρωινή Στάση για καφέ και μέσω Εγνατίας οδού με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για τα σύνορα του Προμαχώνα. Έλεγχος και οδεύουμε για Μπάνσκο κατά μήκος της γραφικής κοιλάδας του Στρυμόνα και του παραπόταμου αυτού Ρίλσκι. Άφιξη στο Μπάνσκο νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, πρώτη γνωριμία, δείπνο, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ελεύθερη ημέρα να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.  Επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο. Απολαύστε την καταπληκτική θέα, παιχνίδια με το χιόνι, ένα ποτήρι ζεστό κρασί ή τον καφέ σας. Εξερευνήστε τα γραφικά καλντερίμια της μεσαιωνικής πόλης με τα μικρομάγαζα και τις ταβέρνες. Επισκεφθείτε το ναό της Αγ. Τριάδος. Δειπνο, διαν/ση (Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση - έξοδα εξ'ιδίων)

Ημέρα 3η : ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΠΑΤΡΑ Πρωινό και αναχώρηση ώρα 09:45 για το Σαντάνσκι, την πόλη του Σπάρτακου. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο για βόλτα και φαγητό και αργά το μεσημέρι αναχώρηση για τα σύνορα. Έλεγχος, διέλευση και αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Επιστροφή στην πόλη μας περίπου στις 22:00μ.μ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να γίνει και αντίστοφα δηλαδή την πρώτη ημέρα να έχουμε επίσκεψη στο Σαντάνσκι αντί για την τελευταία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η ταυτότητα  (με αγγλικούς χαρακτήρες) ή και το ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο και θα πρέπει να μας προσκομίζεται κατά την επικύρωση κρατήσεων για συμπλήρωση στοιχείων σε καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα